Investera ansvarsfullt. Investera ansvarsfullt.CFD:er är komplexa instrument och kommer med en hög risk att förlora pengar snabbt på grund av hävstång. 83.39% av privatinvesterares konton förlorar pengar vid handel med CFD:er med denna leverantör. Du bör överväga huruvida du förstår hur CFD:er fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar.
FxPro Help Centre: CTRADER PLATTFORM

Hur skapar jag en ny order i cTrader?

Det finns flera sätt att skapa en ny order på i cTrader.

Du kan trycka påF9för att‘Skapa Order’fönstret eller klicka på ikonen ovanför bevakningslistan på vänstrasidan av plattformen. Du kan också klicka på något instrument i 'Bevakningslistan' välj ‘Ny Order’ ikon, eller placera en order direkt från Köp och Sälj knapparna:

Köp och Sälj Knapparna

Köp och sälj knapparna är också tillgängliga på alla diagram du har öppnat:

tillgänglig

Om du inte har 'QuickTrade' inställningar aktiverade, ett nytt äventyr dyker upp vilket tillåter dig att skapa en ny marknadsorder, begränsad order eller stopporder, för att välja instrumentet du önskar att handla eller för att bestämma stoppförlust och vinstnivåer:

Marknadsorder
Notera: Om du önskar att öppna och stänga handel med ett enkelt- eller dubbelklick, direkt från diagrammet och bevakningslistan, behöver du ställa in det i inställningarna.
Was This Article Helpful?