Investera ansvarsfullt. Investera ansvarsfullt.CFD:er är komplexa instrument och kommer med en hög risk att förlora pengar snabbt på grund av hävstång. 83.39% av privatinvesterares konton förlorar pengar vid handel med CFD:er med denna leverantör. Du bör överväga huruvida du förstår hur CFD:er fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar.
FxPro Help Centre: MT4 & MT5 PLATTFORM

Hur lägger jag en väntande beställning på MT4?

En väntande beställning är en instruktion att öppna en position när ett instrument når ett visst pris som är fördefinierat av dig.
Du kan lägga en pågående order via huvud‘Order’ fönstret. Ändra bara 'Skriv' till 'Omedelbart Utförande' till ‘Väntande beställning’. En rullgardinsmeny kommer då att visas som gör att du kan ange om den pågående beställningen du håller på att placera är en Köpgräns, Säljbegränsning, Köpstopp eller en Säljstopporder. Det kommer också att göra det möjligt att ange ett gränsvärde och utgångsdatum samt tid.
Tänk på att Köpstopp & Säljgränser måste placeras över det aktuella marknadspriset, medan Säljstopp och Köpgräns måste placeras under dagens marknadspris.
Was This Article Helpful?