Investera ansvarsfullt. Investera ansvarsfullt.CFD:er är komplexa instrument och kommer med en hög risk att förlora pengar snabbt på grund av hävstång. 83.39% av privatinvesterares konton förlorar pengar vid handel med CFD:er med denna leverantör. Du bör överväga huruvida du förstår hur CFD:er fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar.
FxPro Help Centre: VPS

Hur upprättar jag min FxPro VPS?

Efter att du framgångsrikt har prenumererat på FxPro VPS får du ett mail med din inloggningsinformation från vår VPS leverantör, BeeksFX, som bekräftar att ditt VPS konto har skapats (det kan ta upp till två timmar att få e-postmeddelandet.

För att ställa in din VPS, klicka på VPS åtkomstlänken som finns i e-postmeddelandet, fyll i informationen i bekräftelsemailet och ladda ned RDP filen längst ner på sidan. Leta reda på filen på din dator och klicka på den för att fjärrskrivbordet ska startas. Ett popupfönster kommer därefter att dyka upp och uppmana dig att ange dina uppgifter eller det tillfälliga lösenordet du fått. Klicka 'OK'. Du borde nu vara ansluten till din VPS.

Was This Article Helpful?