Bästa FX Mäklare 2014 Går Till FxPro Vid Shares Magazine Awards

18 november 2014, London.FxPro har tilldelats Bästa FX Mäklare på Shares Awards för andra året. Mot ett stort antal kända kamrater kom FxPro upp på topp efter ett år med hårt arbete, med det uttryckliga målet att göra handel och investeringsmiljö för institutionella och detaljhandeln FX-handlare bättre.

 
"Det är en riktig bedrift att återigen ha vunnit priset för Bästa FX Mäklare igen och vi är mycket nöjda med resultatet. Detta tjänar till att stärka vår drivkraft för att hjälpa kunder att handla och investera lönsamt. FxPro tittar ständigt på sätt att bygga upp verktyg som gör att den sticker ut ur konkurrensen med en verkligt kundcentrerad affärsmodell." Charalambos Psimolophitis, VD på FxPro.
 

Från att manuellt handla eller bygga automatiserade algoritmiska strategier på MT4- och cTrader-plattformarna till FX-investeringsplattformen FxPro SuperHandlare*, har kunderna ett stort antal olika sätt att diversifiera sig på valutamarknaden med FxPro.

 
"FxPro har förtjänat vinsten Bästa FX Mäklare vid årets Aktier Awards, vilket gör det andra året i rad. Varje år producerar de nya verktyg för att förbättra sina kunders handels- och investeringserfarenhet. Genom att anpassa FxPros intressen med sina kunders intressen och kontinuerligt innovera med toppmoderna produkter och tjänster är de svåra att följa." Michael Boydell, VD på AJ Bell Media Ltd.

* FxPro SuperHandlare är endast tillgänglig för kunder på FxPro Begränsade Finansiella Tjänster.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tillbaka till alla Pressmeddelanden