info
Investera ansvarsfullt.
Investera ansvarsfullt.Investera ansvarsfullt.CFDs are complex instruments and have with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 77% of retail investors lose money with this provider. Consider if you understand how CFDs work and if you can afford losing your money.
Investera Ansvarsfullt: Handla med CFD innebär signifikanta risker.

Capital Finance International Magazine erkänner FxPro med Pris För Bästa FX Utförande, Global

21 november 2014, London. FxPro Group Ltd (FxPro) har tilldelats "Bästa FX Utförande, Global" av Capital Finance International Magazine (CFI.co). Kunder som använder MT4- och cTrader-plattformarna förväntar sig snabb och tillförlitlig handel och FxPros investeringar i sin infrastruktur har inneburit att de dra nytta av en exceptionellt djup likviditetspool som levereras av de tolv likviditetsleverantörerna. Det finns inte heller något handhavande på skrivbordet, exceptionellt lågt släpp och latens har minskats från millisekunder till mikros millisekunder.

 
"Vi är glada över att ha fått 'Bästa Utförande, Global' av CFI.co. Det är ett bevis för investeringen som vi har lagt in i vår teknik för att säkerställa att kunder upplever exceptionell fart och kan vara övertygade om att priset de ser är det pris de får. Denna pris kommer också i en tid när vi ser ut att expandera våra tjänster ut till det institutionella utrymmet och snart kommer att lanseras." Charalambos Psimolophitis, VD på FxPro.
 

FxPro har just avslutat förvärvet av Quotix, en spot-FX-aggregat, vilket kommer att förbättra likviditetsgraden och handelns genomförande ännu mer.

 
"FxPro erbjuder smidig, snabb och säker professionell tillgång till marknader. Deras FX Agency Modell är exemplarisk och kundsupporten är enastående. Företaget har ett tillförlitligt och öppet tillvägagångssätt, har arbetat hårt för att eliminera intressekonflikter, regleras i två jurisdiktioner och skulle vara ett säkert val för relativa nykomlingar på marknaderna liksom de mer erfarna näringsidkare. Det finns ett mycket imponerande val av handelsplattformar hos FxPro, marknadsinformationen som tillhandahålls är stark och pålitlig och företaget utnyttjar tekniken mycket bra för användarnas uttryckliga fördelar. Det är ingen tvekan om att bekräfta ett pris i denna nyckelkategori till FxPro och gratulera till de intressanta och viktiga innovationerna FxPro tar till valutahandel." CFI.co-bedömningspanelen.
Tillbaka till alla Pressmeddelanden
Om FxPro

FxPro är en prisbelönt online mäklare, som betjänar detaljhandels- och institutionella kunder i mer än 170 länder. FxPro ger tillgång till konkurrenskraftig prissättning och djup likviditet med no-dealing desk intervention (enligt FxPro Orderuförande Policy) via sina avancerade handelsplattformar, överlägsen exekveringsteknik och algoritmiska verktyg.

FxPro Group Limited är holdingbolaget till FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited och FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited är holdingbolaget till FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited och FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited är auktoriserad och reglerad av Financial Conduct Authority (registreringsnummer 509956). FxPro Financial Services Ltd är auktoriserad och reglerad av Cyprus Securities and Exchange Commission (licensnummer 078/07) och av Financial Services Board (auktorisationsnummer 45052). FxPro Global Markets MENA Limited är auktoriserad och reglerad av Dubai Financial Services Authority (referensnummer F003333). FxPro Global Markets Ltd är auktoriserad och reglerad av Securities Commission of the Bahamas (licensnummer SIA-F184).

Media Kontakt

For any press related inquiries please reach out to pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960