FxPro och McLaren F1 ℱ Team Meddelar Partnerskapsavtal

FxPro McLaren Racing

 

24 maj 2018, London.Online mĂ€klare FxPro och McLaren F1 ℱ Team Ă€r glada att meddela ett flerĂ„rigt partnerskapsavtal. FrĂ„n Grand Prix i Monaco (24-27 maj) kommer McLaren MCL33 att innehĂ„lla en framtrĂ€dande FxPro-branding, dĂ€r företagets position som vĂ€rldens frĂ€msta online-mĂ€klare markeras.

 

Zak Brown, verkstÀllande direktör, McLaren Racing, kommenterade:

 
"Vi Àr glada att vÀlkomna FxPro som officiell partner till McLaren Formel 1-laget. BÄde FxPro och McLaren Àr engagerade i innovation och excellens inom sina omrÄden, vilket gör det till ett naturligt partnerskap. Med över 50 inhemska och internationella utmÀrkelser till deras namn har FxPro visat sin förmÄga att prestera pÄ högsta nivÄ."
 

Med över 250 miljoner bestÀllningar exekverade och upp till 7000 bestÀllningar behandlade varje sekund, Àr FxPro vÀl medvetna om de utmaningar som högtryck och högprestanda miljöer presenterar. Partnerskapet grundar sig pÄ engagemanget för excellens och innovation som delas av McLaren och FxPro.

 

FxPro VD, Charalambos Psimolophitis, kommenterade:

 
"Vi Àr stolta över att komma in pÄ detta flerÄriga partnerskap med McLaren, ett team med en berömd historia och spÀnnande framtid. Vi letar alltid efter partners som delar vÄr passion för excellens och framgÄng, och McLaren uttrycker dessa vÀrderingar perfekt."

Ilya Holeu, Marknadschef, FxPro, kommenterade:

 
"FxPro har alltid varit visionÀr pionjÀrer i allt vi gör, frÄn flera vÀrldsklass sport sponsor till det sÀtt vi vÀrderar vÄrt namn och hur vi gör affÀrer. Sport sponsorering har lÀnge varit en viktig del av vÄrt uppsökande program och vi Àr glada över att vara med i McLaren för att ta det framÄt."
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tillbaka till alla Pressmeddelanden