FxPro Tillkännager En Stor Utveckling I Sin Globala Verksamhet

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), en ledande FX-mäklare tillkännagav idag en stor utveckling i sin globala affärsverksamhet. FxPro Storbritannien Ltd är nu öppen för företag och kommer att driva en byråsmodell.

FxPro Storbritannien Ltds kunder kommer att dra nytta av en verklig miljö utan att hantera skrivbordet.

FxPro UK Ltd strömmar och sammanställer priser från ledande banker, inklusive Deutsche Bank, UBS och Morgan Stanley, och skickar dem direkt till kunderna så att de alltid får de mest konkurrenskraftiga priserna.

Genom att skicka ordrar till det bästabudet/säljpriset från deras pool av mer än 10 likviditetsleverantörer och endast tar upp en uppskattning på spridningen eller en helt transparent provision, är FxPros intressen helt anpassade till sina kunders intressen.

Under det globala paraplyet av tjänster som erbjuds av FxPro har kunderna nu möjlighet att öppna ett konto direkt med ett av tre separat reglerade företag - inklusive London-baserade FxPro UK Ltd, reglerat av Financial Conduct Authority (tidigare FSA).

FxPro har gjort en samordnad satsning de senaste åren för att göra öppenhet inte bara en hörnsten i sin affärsmodell, utan att uppmuntra den i en bredare valutaindustri. Det är nu auktoriserat av FCA och CySEC och trots att det är ett privata företag publicerar det kvartalsvisa operativa mätvärdena online. Det är också medlem i Securities Houses Compliance Officers Group (SHCOG).

FxPros brittiska kontorsöppning i FxPros kontor öppnades i fjol, och utvidgningen av tjänster från FxPro UK Ltd och övergången till sin byråmodell är en annan milstolpe i FxPros framsteg mot att bli världens främsta valutamarknad.

Denis Sukhotin, Grundare av FxPro kommenterade:

"FxPro är glada att tillkännage öppningen av FxPro UK Ltd och dess myndighetsgodkännande för att driva sin byråsmodell. På grund av den framgångsrika lanseringen förra året av vår cTrader ECN-plattform med ‘no dealing desk exekvering’ tar vi nu ett annat stort steg för att anpassa våra intressen till våra kunders genom en övergång till en byråmodell på alla våra plattformar. Genom att avlägsna eventuell konflikt mellan kundens intressen och de som arbetar med handelskortmäklare tror vi att vi kan erbjuda detaljhandelskunderna en mer genomskinlig prissättning och exekveringsservice. Eftersom detaljhandelskunder har blivit mer sofistikerade och erfarna tror vi att efterfrågan på en transparent och pålitlig utförandemodell har blivit den viktigaste drivkraften i branschen."
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tillbaka till alla Pressmeddelanden