FxPro Publicerar Lansering av Ny Spread Betting Plattform - FxPro Edge

FxPro Edge

11 augusti 2017, London. För att fira början av 2017/18 Premier League sÀsongen och det första spelet i FxPro och Watford FCs 3-Äriga sponsringsavtal, som Àger rum lördagen den 12 augusti 2017 mot Liverpool FC pÄ Vicarage Road i London, Àr online-mÀklaren glada att tillkÀnnage lanseringen av FxPro Edge, en revolutionerande Spread Betting-plattform.

Spread Betting Àr ett nytt och flexibelt sÀtt för handlare att investera pÄ finansmarknaderna och kommer att vara tillgÀnglig frÄn och med idag den 11 augusti 2017 för alla registrerade kunder i FxPro UK BegrÀnsad som Àr bosatta i Storbritannien. Med FxPro Edge kan handlare Spread Bet pÄ Valuta, Spot Index, Aktier, Spot-metaller och Spot Energier, utan provision och dra nytta av den prisbelönta orderexekveringen som FxPro Àr kÀnd för.

FxPro VD, Charalambos Psimolophitis, kommenterade:

"Vi Àr fast beslutna att konsekvent ge vÄra kunder nya sÀtt att investera pÄ finansmarknaderna. Spread Betting har ökat i popularitet de senaste Ären, och med FxPro Edge kan vÄra kunder nu uppleva fördelarna med denna nya investeringsmetod, förstÀrkt av vÄra professionella handelsvillkor och branschledande No Dealing Desk Exekvering."
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tillbaka till alla Pressmeddelanden