FxPro Meddelar Sponsorskap Av AS Monaco FC

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), en ledande global mäklare i FX och CFD, meddelar idag att det har kommit överens om en överenskommelse som officiell partner till en av Europas mest prestigefyllda fotbollsklubbar.

FxPro har nyligen tecknat avtal med AS Monaco FC, via Monaco Sportcoms marknadsföringsbyrå, till officiell partner fram till slutet av 2011/2012 säsongen. FxPros varumärke kommer att visas på lagskjortan och runt klubbens historiska Stade Louis II-stadion.

AS Monaco baserade i Fontvieille, ett distrikt i Furstendömet Monaco grundades 1924 och spelar för närvarande i Ligue 1, den främsta flygningen av fransk fotboll. Det är Monacos enda professionella fotbollsklubb och har vunnit sju ligatitlar och fem Coupe de France-troféer - och konkurrerar också regelbundet i europeisk fotboll som har gått fram i både UEFA Cup-vinnarkupen och UEFA Champions League 1992 respektive 2004.

Denis Sukhotin, Grundare av FxPro kommenterade:

"FxPro är engagerad i att utveckla styrkan i vårt varumärke genom sponsring. Vi är glada att samarbeta med ett så prestigefyllt och högt profilerat team i AS Monaco FC, som delar vår passion för excellens och framgång. FxPro utökar sin profil på nyckelmarknader så att valet av ett populärt och historiskt team i en av världens rikaste lokaler är en naturlig passform för företagets framtida ambitioner."

Etienne Franzi, VD för AS Monaco FC sa: "Jag är glad att välkomna FxPro till Monaco och meddela sitt stöd av vårt team. Det är alltid en anledning till firande när du har möjlighet att arbeta med ett varumärke som delar ditt engagemang och vision för framgång. FxPro har redan en global närvaro och kommer, med partnerskap med vår fotbollsklubb, att förbättra detta ytterligare."

Nathalie Abela-Aubery, Chef för Monaco Sportcom (chefer för marknadsföringsrättigheterna till AS Monaco FC) tillade: "Vi är mycket glada att ha bekräftat FxPros ankomst som en av sponsorerna till AS Monaco FC. Detta dynamiska och utvecklande partnerskap är en del av förnyelsen av klubbens sportambitioner."

FxPro har kontor i Nice, London, Madrid, Wien, Moskva och Cypern.Läs mer

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tillbaka till alla Pressmeddelanden