info
Investera ansvarsfullt.
Investera ansvarsfullt.Investera ansvarsfullt.CFDs are complex instruments and have with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 70.25% of retail investors lose money with this provider. Consider if you understand how CFDs work and if you can afford losing your money.CFD och Spread Betting är komplexa instrument och utgör stor risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstångseffekt. 75.56% av detaljhandels investerarkonton förlorar pengar när man handlar CFD och Spread Betting med denna leverantör. Du bör överväga om du förstår hur CFD och Spread Betting fungerar och om du har råd att riskera att förlora dina pengar.
Investera Ansvarsfullt: Handla med CFD innebär signifikanta risker.

FxPro Meddelar Sponsorskap Av AS Monaco FC

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), en ledande global mäklare i FX och CFD, meddelar idag att det har kommit överens om en överenskommelse som officiell partner till en av Europas mest prestigefyllda fotbollsklubbar.

FxPro har nyligen tecknat avtal med AS Monaco FC, via Monaco Sportcoms marknadsföringsbyrå, till officiell partner fram till slutet av 2011/2012 säsongen. FxPros varumärke kommer att visas på lagskjortan och runt klubbens historiska Stade Louis II-stadion.

AS Monaco baserade i Fontvieille, ett distrikt i Furstendömet Monaco grundades 1924 och spelar för närvarande i Ligue 1, den främsta flygningen av fransk fotboll. Det är Monacos enda professionella fotbollsklubb och har vunnit sju ligatitlar och fem Coupe de France-troféer - och konkurrerar också regelbundet i europeisk fotboll som har gått fram i både UEFA Cup-vinnarkupen och UEFA Champions League 1992 respektive 2004.

Denis Sukhotin, Grundare av FxPro kommenterade:

"FxPro är engagerad i att utveckla styrkan i vårt varumärke genom sponsring. Vi är glada att samarbeta med ett så prestigefyllt och högt profilerat team i AS Monaco FC, som delar vår passion för excellens och framgång. FxPro utökar sin profil på nyckelmarknader så att valet av ett populärt och historiskt team i en av världens rikaste lokaler är en naturlig passform för företagets framtida ambitioner."

Etienne Franzi, VD för AS Monaco FC sa: "Jag är glad att välkomna FxPro till Monaco och meddela sitt stöd av vårt team. Det är alltid en anledning till firande när du har möjlighet att arbeta med ett varumärke som delar ditt engagemang och vision för framgång. FxPro har redan en global närvaro och kommer, med partnerskap med vår fotbollsklubb, att förbättra detta ytterligare."

Nathalie Abela-Aubery, Chef för Monaco Sportcom (chefer för marknadsföringsrättigheterna till AS Monaco FC) tillade: "Vi är mycket glada att ha bekräftat FxPros ankomst som en av sponsorerna till AS Monaco FC. Detta dynamiska och utvecklande partnerskap är en del av förnyelsen av klubbens sportambitioner."

FxPro har kontor i Nice, London, Madrid, Wien, Moskva och Cypern.Läs mer

Tillbaka till alla Pressmeddelanden

Om FxPro

FxPro är en prisbelönt online mäklare, som betjänar detaljhandels- och institutionella kunder i mer än 170 länder. FxPro ger tillgång till konkurrenskraftig prissättning och djup likviditet med no-dealing desk intervention (enligt FxPro Orderuförande Policy) via sina avancerade handelsplattformar, överlägsen exekveringsteknik och algoritmiska verktyg.

FxPro Group Limited är holdingbolaget till FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited och FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited är holdingbolaget till FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited och FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited är auktoriserad och reglerad av Financial Conduct Authority (registreringsnummer 509956). FxPro Financial Services Ltd är auktoriserad och reglerad av Cyprus Securities and Exchange Commission (licensnummer 078/07) och av Financial Services Board (auktorisationsnummer 45052). FxPro Global Markets MENA Limited är auktoriserad och reglerad av Dubai Financial Services Authority (referensnummer F003333). FxPro Global Markets Ltd är auktoriserad och reglerad av Securities Commission of the Bahamas (licensnummer SIA-F184).

Media Kontakt

For any press related inquiries please reach out to pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960