FxPro Tillkännager Snävare Spreads Och Djupare Likviditet

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), en ledande global valutahandel, meddelade idag två stora nya utvecklingar till sin ECN-plattform, FxPro cTrader.

Genom sitt nya partnerskap med Integral - en teknik- och applikationsleverantör av handels- och likviditetsaggregationslösningar - FxPros cTrader-plattform sammanfattar nu prisflöden från några av de största globala bankinstituten. Detta ger FxPros kunder den djupa likviditeten och priserna som finns på interbankmarknaden när de utför volymer från så låga som 10.000 dollar upp till 500 miljoner dollar.

FxPros partnerskap med Integral och aggregering av priser från några av de största globala institutionerna gör det möjligt för företaget att erbjuda högt konkurrenskraftiga spridningar på de 40 valutapar som för närvarande erbjuds på cTrader - från så lågt som 0 pips på några av de stora.

Dessutom har FxPro samarbetat med Traiana för att matcha branschen - en ledande leverantör av posttjänster som kopplar samman mer än 500 företag med lösningar som automatiserar produktens livscykel. Tradias tjänster matchas och matchas i realtid med FxPros främsta mäklare, Morgan Stanley International, den globala standardsättaren för toppmäklare marknaden under de senaste 25 åren.

Denis Sukhotin, Grundare och ordförande i FxPro kommenterade:

"Genom att utnyttja FxPro-tekniken och våra relationer med globala finansinstitut har vi byggt upp en oöverträffad likviditetspool vi är mycket stolta över. Minskningen av spridningar och vårt radikala rabattprogram är det logiska nästa steget för att dela denna framgång med våra kunder."

FxPros rabattprogram kan nås på: http://www.fxpro.co.uk/trading/platforms/ecn/desktop

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tillbaka till alla Pressmeddelanden