info
Investera ansvarsfullt. Investera ansvarsfullt.Investera ansvarsfullt.CFDs are complex instruments and have with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 74.02% of retail investors lose money with this provider. Consider if you understand how CFDs work and if you can afford losing your money.CFD och Spread Betting är komplexa instrument och utgör stor risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstångseffekt. 77.37% av detaljhandels investerarkonton förlorar pengar när man handlar CFD och Spread Betting med denna leverantör. Du bör överväga om du förstår hur CFD och Spread Betting fungerar och om du har råd att riskera att förlora dina pengar.
Investera Ansvarsfullt: Handla med CFD innebär signifikanta risker.

FxPro Firar Dubbelt Pris Triumf

01 december 2015, London.Ytterligare ett år som ledande mäklare, får FxPro stolt över hela världen erkännande som en toppklassig finansiell tjänsteleverantör efter att ha blivit hedrad med stora prestigefyllda utmärkelser.

Följande månader med framgångsrika serviceförbättringar och produktlanseringar, blev FxPro kallade "Bästa Forex Leverantör" vid Investors Chronicle & amp; amp; Financial Times Investment & amp; amp; Wealth Management Awards, vilket gör detta till andra gången i så många år som företaget tar hem priset. FxPro vann också den eftertraktade "Bästa FX Mäklare" -priset vid 2015-priserna, med det tredje året i rad som företaget lägger till denna trofé till sin växande samling.

FxPro har i stor utsträckning investerat i att förbättra handelsvillkoren för kunder och att expandera sin produktsupport med flera tillgångar för att tillgodose behoven hos fler handlare. Det är därför dubbelt givande att bli erkänd som en ledande valutahandel, eftersom både aktiekurserna och Investors Chronicle & amp; amp; Financial Times Investment & amp; amp; röstas för av läsare.

FxPro VD, Charalambos Psimolophitis, kommenterade:

"2015 har varit ett hektiskt år för FxPro med lanseringen av den nya MT5-handelsplattformen, utvidgningen av vårt sortiment och tillägget av det nya tillståndstillståndet i Sydafrika. Det är lika glädjande att få sådana fördelar som att se att vi konsekvent och framgångsrikt möter näringsidkarens krav. Vi fortsätter att arbeta hårt för att förbättra handelsmiljön för våra handlare och erbjuda oöverträffade servicenivåer."
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tillbaka till alla Pressmeddelanden