info
Investera ansvarsfullt.
Investera ansvarsfullt.Investera ansvarsfullt.CFDs are complex instruments and have with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 70.25% of retail investors lose money with this provider. Consider if you understand how CFDs work and if you can afford losing your money.CFD och Spread Betting är komplexa instrument och utgör stor risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstångseffekt. 75.76% av detaljhandels investerarkonton förlorar pengar när man handlar CFD och Spread Betting med denna leverantör. Du bör överväga om du förstår hur CFD och Spread Betting fungerar och om du har råd att riskera att förlora dina pengar.
Investera Ansvarsfullt: Handla med CFD innebär signifikanta risker.

FxPro Förpliktat till Rättvisa och Öppenhet

7 april 2015, London.FxPro är en stark förespråkare för öppenhet och rättvis handelstjänster och är fortsatt förpliktigad att ge sina kunder inte bara full rapportering och support, utan även avancerad orderhantering och exekveringsteknik som kontinuerligt uppgraderas. Som en betrodd mäklare för ett växande antal kunder över hela världen, är FxPro nöjda att tillkännage sin glidningsstatistik för mars månad:

 

  • Positiv=36%
  • Vid citat=36%
  • Negativ=28%

 

Eftersom FX är en OTC-produkt (Over-the-Counter) kan kunder uppleva affärer som exekveras till ett annat pris än den som visas vid den tiden. FxPro gör det möjligt för sina kunder att få tillgång till topplönslikviditet och att dra nytta av både exekveringstekniken och garantin för negativ balansskydd, samtidigt som den mildrar operativ risk.

 

I samband med sin glidningsstatistik meddelar FxPro också den procentandel av omnoteringar som kunder mottog under mars:

 

  • Ändrat Pris=4,32%
  • Positiv=2%
  • Negativ=2,32%

 

FxPro VD, Charalambos Psimolophitis, kommenterade denna uppmuntrnande statistik:

"Vi har länge varit anhängare av öppenhet och rättvisa i Forex-industrin och har arbetat hårt för att utrota alla intressekonflikter mellan mäklare och kund. Efter att ha antagit en hybridbyråmodell ger vi våra kunder inte bara överlägsna utbildningsresurser och handelsverktyg utan också med garanti för deras fonders säkerhet. I en bransch där det tas för givet att glidning nästan alltid går emot klienten, är vi glada att visa att detta inte är fallet. När ämnet glidande symmetri kommer i större fokus uppmuntrar vi andra mäklare att vara lika framträdande med sin egen exekveringsstatistik."

Tillbaka till alla Pressmeddelanden

Om FxPro

FxPro är en prisbelönt online mäklare, som betjänar detaljhandels- och institutionella kunder i mer än 170 länder. FxPro ger tillgång till konkurrenskraftig prissättning och djup likviditet med no-dealing desk intervention (enligt FxPro Orderuförande Policy) via sina avancerade handelsplattformar, överlägsen exekveringsteknik och algoritmiska verktyg.

FxPro Group Limited är holdingbolaget till FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited och FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited är holdingbolaget till FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited och FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited är auktoriserad och reglerad av Financial Conduct Authority (registreringsnummer 509956). FxPro Financial Services Ltd är auktoriserad och reglerad av Cyprus Securities and Exchange Commission (licensnummer 078/07) och av Financial Services Board (auktorisationsnummer 45052). FxPro Global Markets MENA Limited är auktoriserad och reglerad av Dubai Financial Services Authority (referensnummer F003333). FxPro Global Markets Ltd är auktoriserad och reglerad av Securities Commission of the Bahamas (licensnummer SIA-F184).

Media Kontakt

For any press related inquiries please reach out to pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960