FxPro Förpliktat till Rättvisa och Öppenhet

7 april 2015, London.FxPro är en stark förespråkare för öppenhet och rättvis handelstjänster och är fortsatt förpliktigad att ge sina kunder inte bara full rapportering och support, utan även avancerad orderhantering och exekveringsteknik som kontinuerligt uppgraderas. Som en betrodd mäklare för ett växande antal kunder över hela världen, är FxPro nöjda att tillkännage sin glidningsstatistik för mars månad:

 

  • Positiv=36%
  • Vid citat=36%
  • Negativ=28%

 

Eftersom FX är en OTC-produkt (Over-the-Counter) kan kunder uppleva affärer som exekveras till ett annat pris än den som visas vid den tiden. FxPro gör det möjligt för sina kunder att få tillgång till topplönslikviditet och att dra nytta av både exekveringstekniken och garantin för negativ balansskydd, samtidigt som den mildrar operativ risk.

 

I samband med sin glidningsstatistik meddelar FxPro också den procentandel av omnoteringar som kunder mottog under mars:

 

  • Ändrat Pris=4,32%
  • Positiv=2%
  • Negativ=2,32%

 

FxPro VD, Charalambos Psimolophitis, kommenterade denna uppmuntrnande statistik:

"Vi har länge varit anhängare av öppenhet och rättvisa i Forex-industrin och har arbetat hårt för att utrota alla intressekonflikter mellan mäklare och kund. Efter att ha antagit en hybridbyråmodell ger vi våra kunder inte bara överlägsna utbildningsresurser och handelsverktyg utan också med garanti för deras fonders säkerhet. I en bransch där det tas för givet att glidning nästan alltid går emot klienten, är vi glada att visa att detta inte är fallet. När ämnet glidande symmetri kommer i större fokus uppmuntrar vi andra mäklare att vara lika framträdande med sin egen exekveringsstatistik."

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tillbaka till alla Pressmeddelanden