info
Investera ansvarsfullt.
Investera ansvarsfullt.Investera ansvarsfullt.CFDs are complex instruments and have with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 70.25% of retail investors lose money with this provider. Consider if you understand how CFDs work and if you can afford losing your money.CFD och Spread Betting är komplexa instrument och utgör stor risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstångseffekt. 75.56% av detaljhandels investerarkonton förlorar pengar när man handlar CFD och Spread Betting med denna leverantör. Du bör överväga om du förstår hur CFD och Spread Betting fungerar och om du har råd att riskera att förlora dina pengar.
Investera Ansvarsfullt: Handla med CFD innebär signifikanta risker.

FxPro Förbättrar sin Infrastruktur med tTöstmeddelande och Webbströmmande Teknik

16 februari 2016, London.Online-mäklare FxPro har samarbetat med Solace Systems för att öka kapaciteten och prestanda för sin meddelandningsinfrastruktur, i vilket är det senaste strategiska steget för att möta krav på den växande kundbasen.

FxPro har mer specifikt investerat i Tröstmeddelanden router apparater och Virtuella Tröstmeddelande routrar för att driva interna och kundrelaterade gränssnitt över breda nätverk och via webb- och mobilenheter. Med sina robusta funktioner och enhetlig API och administrativ ram är Solace i stånd att erbjuda FxPro de verktyg som krävs för att stödja sin dagliga verksamhet och stärka kundnöjdheten.

FxPro CIO, Panayiotis Annivas, kommenterade:

"Vår verksamhet växer snabbt och det är nödvändigt att vi fortsätter att erbjuda en världsomspännande handelsupplevelse och kundservice när vi utökar vårt erbjudande för att täcka fler tillgångsklasser och geografiska områden. Solace ger oss en ordentlig grund som vi vet att vi kan bygga och växa vår verksamhet för att möta kundernas efterfrågan."

Solace Systems VD, Craig Betts, kommenterade:

"Det tar ett innovativt tillvägagångssätt och infrastruktur i världsklass för att uppfylla handelsbehoven hos forex kunder i över 150 länder, och FxPro har båda. Vi är stolta över att de har valt vår teknik som ramverk som knyter samman sina många applikationer, platser och kundsamspel."
Speakers
Charalambos Psimolophitis
VD, FxPro Group
Ilya Holeu
Marknadschef, FxPro Group
Tillbaka till alla Pressmeddelanden

Om FxPro

FxPro är en prisbelönt online mäklare, som betjänar detaljhandels- och institutionella kunder i mer än 170 länder. FxPro ger tillgång till konkurrenskraftig prissättning och djup likviditet med no-dealing desk intervention (enligt FxPro Orderuförande Policy) via sina avancerade handelsplattformar, överlägsen exekveringsteknik och algoritmiska verktyg.

FxPro Group Limited är holdingbolaget till FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited och FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited är holdingbolaget till FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited och FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited är auktoriserad och reglerad av Financial Conduct Authority (registreringsnummer 509956). FxPro Financial Services Ltd är auktoriserad och reglerad av Cyprus Securities and Exchange Commission (licensnummer 078/07) och av Financial Services Board (auktorisationsnummer 45052). FxPro Global Markets MENA Limited är auktoriserad och reglerad av Dubai Financial Services Authority (referensnummer F003333). FxPro Global Markets Ltd är auktoriserad och reglerad av Securities Commission of the Bahamas (licensnummer SIA-F184).

Media Kontakt

For any press related inquiries please reach out to pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960