FxPro Förbättrar sin Infrastruktur med tTöstmeddelande och Webbströmmande Teknik

16 februari 2016, London.Online-mäklare FxPro har samarbetat med Solace Systems för att öka kapaciteten och prestanda för sin meddelandningsinfrastruktur, i vilket är det senaste strategiska steget för att möta krav på den växande kundbasen.

FxPro har mer specifikt investerat i Tröstmeddelanden router apparater och Virtuella Tröstmeddelande routrar för att driva interna och kundrelaterade gränssnitt över breda nätverk och via webb- och mobilenheter. Med sina robusta funktioner och enhetlig API och administrativ ram är Solace i stånd att erbjuda FxPro de verktyg som krävs för att stödja sin dagliga verksamhet och stärka kundnöjdheten.

FxPro CIO, Panayiotis Annivas, kommenterade:

"Vår verksamhet växer snabbt och det är nödvändigt att vi fortsätter att erbjuda en världsomspännande handelsupplevelse och kundservice när vi utökar vårt erbjudande för att täcka fler tillgångsklasser och geografiska områden. Solace ger oss en ordentlig grund som vi vet att vi kan bygga och växa vår verksamhet för att möta kundernas efterfrågan."

Solace Systems VD, Craig Betts, kommenterade:

"Det tar ett innovativt tillvägagångssätt och infrastruktur i världsklass för att uppfylla handelsbehoven hos forex kunder i över 150 länder, och FxPro har båda. Vi är stolta över att de har valt vår teknik som ramverk som knyter samman sina många applikationer, platser och kundsamspel."
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tillbaka till alla Pressmeddelanden