info
Investera ansvarsfullt. Investera ansvarsfullt.Investera ansvarsfullt.CFDs are complex instruments and have with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 74.02% of retail investors lose money with this provider. Consider if you understand how CFDs work and if you can afford losing your money.CFD och Spread Betting är komplexa instrument och utgör stor risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstångseffekt. 77.37% av detaljhandels investerarkonton förlorar pengar när man handlar CFD och Spread Betting med denna leverantör. Du bör överväga om du förstår hur CFD och Spread Betting fungerar och om du har råd att riskera att förlora dina pengar.
Investera Ansvarsfullt: Handla med CFD innebär signifikanta risker.

FxPro Group Publicerar Flytta Till Byrån Modell - En Inga Konflikter Modell

FxPro Group Ltd (FxPro), en ledande global valutahandel, tillkännagav idag en viktig milstolpe för sin verksamhet med övergången till en byråsmodell över alla jurisdiktioner.

 
FxPro har gjort öppenhet till hörnstenen i sin affärsmodell och som en av de ledande globala mäklare på marknaden har kämpat för att uppmuntra detta i den bredare forexindustrin.
 

Eftersom FX-kunder har blivit mer sofistikerade och erfarna anser FxPro att efterfrågan på en transparent och pålitlig utförandemodell har blivit den viktigaste drivkraften i branschen.

 

Efter övergången från förra årets framgångsrika lansering av FxPro cTrader (ECN-plattformen) är den fullständiga övergången från marknadstillverkning till en byråsmodell på alla FxPros plattformar det sista steget i att helt anpassa sina intressen till kundernas.

 

Beställningsorder skickas direkt till FxPros globala pool av likviditetsleverantörer med spridningar från 0 pips på cTrader ECN - med uppdrag i förskott och sprider sig med små markeringar på MT4 - utan provisioner. Exekveringsmodellen är sömlös och FxPros kunder kan handla med förtroendet för att deras mäklare arbetar med dem och för dem hela tiden.

 

FxPro, som har över 15 000 kunder i mer än 150 länder, är auktoriserad och reglerad av Financial Conduct Authority (tidigare FSA), Cyperns värdepappers- och börskommitté (CySEC) - som verkar enligt EUs marknader för finansiella instrument (MiFID) - och Australian Securities and Investment Commission (ASIC).

 

Charalambos Psimolophitis, VD för FxPro kommenterade:

 
"Jag tror att idag är den viktigaste dagen i FxPros historia. Efter flera år med att främja öppenhet och integritet har vi nu lyckats helt anpassa våra intressen till våra kunders intressen. Den nya modellen undanröjer eventuella intressekonflikter mellan FxPro och våra kunder. Våra ansträngningar kommer nu att koncentreras på att utbilda våra kunder och hjälpa dem att bli bättre handlare. Vi har kompletterat "No Dealing Desk Intervention" med "Inga Konflikter" i begreppets renaste bemärkelse, något som är avgörande för att vara verkligt transparent och klient centrerat i allt vi gör. Vi vill uppmuntra andra mäklare att följa den här vägen och anpassa sina intressen till kundernas - för att det skulle göra en bra bransch stor."
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tillbaka till alla Pressmeddelanden