info
Investera ansvarsfullt.
Investera ansvarsfullt.Investera ansvarsfullt.CFDs are complex instruments and have with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 77% of retail investors lose money with this provider. Consider if you understand how CFDs work and if you can afford losing your money.
Investera Ansvarsfullt: Handla med CFD innebär signifikanta risker.

FxPro Group Publicerar Flytta Till Byrån Modell - En Inga Konflikter Modell

FxPro Group Ltd (FxPro), en ledande global valutahandel, tillkännagav idag en viktig milstolpe för sin verksamhet med övergången till en byråsmodell över alla jurisdiktioner.

 
FxPro har gjort öppenhet till hörnstenen i sin affärsmodell och som en av de ledande globala mäklare på marknaden har kämpat för att uppmuntra detta i den bredare forexindustrin.
 

Eftersom FX-kunder har blivit mer sofistikerade och erfarna anser FxPro att efterfrågan på en transparent och pålitlig utförandemodell har blivit den viktigaste drivkraften i branschen.

 

Efter övergången från förra årets framgångsrika lansering av FxPro cTrader (ECN-plattformen) är den fullständiga övergången från marknadstillverkning till en byråsmodell på alla FxPros plattformar det sista steget i att helt anpassa sina intressen till kundernas.

 

Beställningsorder skickas direkt till FxPros globala pool av likviditetsleverantörer med spridningar från 0 pips på cTrader ECN - med uppdrag i förskott och sprider sig med små markeringar på MT4 - utan provisioner. Exekveringsmodellen är sömlös och FxPros kunder kan handla med förtroendet för att deras mäklare arbetar med dem och för dem hela tiden.

 

FxPro, som har över 15 000 kunder i mer än 150 länder, är auktoriserad och reglerad av Financial Conduct Authority (tidigare FSA), Cyperns värdepappers- och börskommitté (CySEC) - som verkar enligt EUs marknader för finansiella instrument (MiFID) - och Australian Securities and Investment Commission (ASIC).

 

Charalambos Psimolophitis, VD för FxPro kommenterade:

 
"Jag tror att idag är den viktigaste dagen i FxPros historia. Efter flera år med att främja öppenhet och integritet har vi nu lyckats helt anpassa våra intressen till våra kunders intressen. Den nya modellen undanröjer eventuella intressekonflikter mellan FxPro och våra kunder. Våra ansträngningar kommer nu att koncentreras på att utbilda våra kunder och hjälpa dem att bli bättre handlare. Vi har kompletterat "No Dealing Desk Intervention" med "Inga Konflikter" i begreppets renaste bemärkelse, något som är avgörande för att vara verkligt transparent och klient centrerat i allt vi gör. Vi vill uppmuntra andra mäklare att följa den här vägen och anpassa sina intressen till kundernas - för att det skulle göra en bra bransch stor."
Tillbaka till alla Pressmeddelanden
Om FxPro

FxPro är en prisbelönt online mäklare, som betjänar detaljhandels- och institutionella kunder i mer än 170 länder. FxPro ger tillgång till konkurrenskraftig prissättning och djup likviditet med no-dealing desk intervention (enligt FxPro Orderuförande Policy) via sina avancerade handelsplattformar, överlägsen exekveringsteknik och algoritmiska verktyg.

FxPro Group Limited är holdingbolaget till FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited och FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited är holdingbolaget till FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited och FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited är auktoriserad och reglerad av Financial Conduct Authority (registreringsnummer 509956). FxPro Financial Services Ltd är auktoriserad och reglerad av Cyprus Securities and Exchange Commission (licensnummer 078/07) och av Financial Services Board (auktorisationsnummer 45052). FxPro Global Markets MENA Limited är auktoriserad och reglerad av Dubai Financial Services Authority (referensnummer F003333). FxPro Global Markets Ltd är auktoriserad och reglerad av Securities Commission of the Bahamas (licensnummer SIA-F184).

Media Kontakt

For any press related inquiries please reach out to pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960