FxPro Introducerar En Världsklass VPS-Tjänst

1 juli 2013, London. FxPro Group Ltd (FxPro), en 100% Agency Modell FX-mäklare, är stolt att tillkännage introduktionen av en låg latens, Virtuell Privat Server (VPS) lösning som kommer att göra missade handelsmöjligheter en sak i det förflutna.

 

FxPro är branschens ledande förespråkare för rättvis och transparent handel genom sin klientcentrerade byråmodell för utförande av order. Till skillnad från många andra mäklare som förlita sig på kundförluster för att göra majoriteten av sina vinster, stimulerar FxPros Agency Model att företaget ska hjälpa sina kunder att vara lönsamma.

 
"Introduktionen av FxPro VPS är helt tidsbestämd för att sammanfalla med den senaste lanseringen av FxPro Quant Strategibyggare och FxPro EA Bibliotek. Genom att utnyttja vår VPS kommer handlare att kunna optimera prestanda för sina EA och ytterligare förbättra sina handelsresultat."Charalambos Psimolophitis, VD, FxPro
 

FxPro har samarbetat med BeeksFX, världens ledande VPS-leverantör, för att få den bästa VPS-lösningen till FxPro cTrader/cAlgo och FxPro MT4-klienter. Den här branschledande tjänsten fungerar 24/7 och säkerställer att expertrådgivare (EA) driver hur de borde, när de borde.

 

FxPro VPS Fakta:

 
  • Online 24/7
  • Avbruten drift (ingen omstart/oberörd av strömavbrott)
  • Minskad latens 1-5ms (den tid det tar för en order att dirigeras till servrarna för utförande)
  • Snabbare handel genomförs
  • Perfekt för handlare som använder automatiserade strategier

Tack vare byråns modell kan FxPro redan skryta med några av de lägsta nivåerna av latens och införandet av VPS kommer att leda till ännu snabbare handelstillverkning. Under normala handelsvillkor kan en FX-näringsidkare i Kina vara föremål för 300-400 ms latens VPS kommer att minska den siffran till en miniscule1-5ms.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tillbaka till alla Pressmeddelanden