FxPro Presenterar MT4-konto med Marknadsexekvering och Lägre Spreads

18 maj 2016, London. Efter utvidgningen av sitt produktsortiment, expanderar online-mäklare FxPro nu sitt sortiment av handelskonton genom att introducera MT4 med marknadsexekvering. Denna kontotyp och dess demoversion är tillgängliga för alla registrerade kunder från och med den 18 maj.

Med detta konto introducerar FxPro också de lägsta spreads som någonsin ska visas på MT4-plattformen. Speciellt kan kunder som vill handla i MT4s välkända miljö med marknadsexekvering, förvänta sig lägre spreads över alla valutapar samt över råvaror. Det här nya kontot erbjuder också den prisbelönta orderexekveringen som FxPro levererar över hela sitt sortiment av plattformar, och order exekveras till det volymvägda genomsnittspriset (VWAP), vilket är i huvudsak det bästa tillgängliga marknadspriset enligt FxPros likviditetspool leverantörer.

FxPro MT4-kontot med marknadsutförande är främst riktat till kunder som föredrar handel på den populära MT4-plattformen, men vill ändå njuta av fördelarna med marknadsutförande. Kunder i FxPro kan fortfarande handla på MT4 med direktkörning och fasta eller flytande spreads, eller välja ett MT5- eller cTrader-konto med marknadsundersökning.

FxPro VD, Charalambos Psimolophitis, kommenterade:

"Efter noggrann inspektion av våra kunders förfrågningar har vi beslutat att fortsätta med marknadsutförande på vår MT4-plattform och sänka våra spridningar ännu mer. Vi förväntar oss att denna utveckling kommer att bli väl mottagen av handlare. Som alltid uppskattar vi några kommentarer från våra kunder, eftersom vi fortsätter att arbeta för att förbättra och utöka vårt sortiment."
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tillbaka till alla Pressmeddelanden