info
Investera ansvarsfullt.
Investera ansvarsfullt.Investera ansvarsfullt.CFDs are complex instruments and have with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 70.25% of retail investors lose money with this provider. Consider if you understand how CFDs work and if you can afford losing your money.CFD och Spread Betting är komplexa instrument och utgör stor risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstångseffekt. 75.76% av detaljhandels investerarkonton förlorar pengar när man handlar CFD och Spread Betting med denna leverantör. Du bör överväga om du förstår hur CFD och Spread Betting fungerar och om du har råd att riskera att förlora dina pengar.
Investera Ansvarsfullt: Handla med CFD innebär signifikanta risker.

FxPro Namngiven Nationella Officiella Champion För Cypern Vid European Business Awards

22 januari 2014, London. FxPro Financial Services Limited (FxPro), den globala leverantören av online-valutahandelstjänster, har utnämnts till Cyperns nationalmästare i 2013/14 European Business Awards (EBA).

 

I den första fasen av offentlig omröstning mottogs över 70 980 röster för videoinslagen och FxPro fick det högsta antalet röster för Cypern. Det valdes ut ur 375 andra företag och är en av 30 nationella offentliga mästare som tillkännages igår från länder i hela Europa.

 

Den andra offentliga omröstningsfasen är öppen nu och löper fram till den 25 mars 2014 och kommer att leda till att företaget med flest röster offentliggörs som europeisk allmänmästare vid en galahändelse i Aten den 27 maj 2014.

 
"Det är en riktig ära att se FxPro heter Cyperns nationalmästare. Att uppnå denna utmärkelse via en offentlig omröstning är ett verkligt erkännande av det hårda arbetet vi har genomfört under de senaste åren, särskilt när det gäller andra utmärkta cypriotiska företag. Vi hoppas att väljarna fortsätter att stödja oss när vi strävar efter att bli Europas allmänna mästare."Charalambos Psimolophitis, VD på FxPro.
 

European Business Awards är ett oberoende utmärkelseprogram som är utformat för att erkänna och främja excellens, bästa praxis och innovation i det europeiska näringslivet.

 
"Vi var mycket imponerade av den mycket höga standarden i år och vi har varit glada över det offentliga svaret på videon. Totalt mer än dubbelt så många röster som gjordes i år än i fjol. Det är kul att se så många människor engagera sig med utmärkelserna. Bra gjort till FxPro och vi önskar dem bra i andra och sista omgången." Adrian Tripp, VD på EBA.
Tillbaka till alla Pressmeddelanden

Om FxPro

FxPro är en prisbelönt online mäklare, som betjänar detaljhandels- och institutionella kunder i mer än 170 länder. FxPro ger tillgång till konkurrenskraftig prissättning och djup likviditet med no-dealing desk intervention (enligt FxPro Orderuförande Policy) via sina avancerade handelsplattformar, överlägsen exekveringsteknik och algoritmiska verktyg.

FxPro Group Limited är holdingbolaget till FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited och FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited är holdingbolaget till FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited och FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited är auktoriserad och reglerad av Financial Conduct Authority (registreringsnummer 509956). FxPro Financial Services Ltd är auktoriserad och reglerad av Cyprus Securities and Exchange Commission (licensnummer 078/07) och av Financial Services Board (auktorisationsnummer 45052). FxPro Global Markets MENA Limited är auktoriserad och reglerad av Dubai Financial Services Authority (referensnummer F003333). FxPro Global Markets Ltd är auktoriserad och reglerad av Securities Commission of the Bahamas (licensnummer SIA-F184).

Media Kontakt

For any press related inquiries please reach out to pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960