FxPro Namngiven Nationella Officiella Champion För Cypern Vid European Business Awards

22 januari 2014, London. FxPro Financial Services Limited (FxPro), den globala leverantören av online-valutahandelstjänster, har utnämnts till Cyperns nationalmästare i 2013/14 European Business Awards (EBA).

 

I den första fasen av offentlig omröstning mottogs över 70 980 röster för videoinslagen och FxPro fick det högsta antalet röster för Cypern. Det valdes ut ur 375 andra företag och är en av 30 nationella offentliga mästare som tillkännages igår från länder i hela Europa.

 

Den andra offentliga omröstningsfasen är öppen nu och löper fram till den 25 mars 2014 och kommer att leda till att företaget med flest röster offentliggörs som europeisk allmänmästare vid en galahändelse i Aten den 27 maj 2014.

 
"Det är en riktig ära att se FxPro heter Cyperns nationalmästare. Att uppnå denna utmärkelse via en offentlig omröstning är ett verkligt erkännande av det hårda arbetet vi har genomfört under de senaste åren, särskilt när det gäller andra utmärkta cypriotiska företag. Vi hoppas att väljarna fortsätter att stödja oss när vi strävar efter att bli Europas allmänna mästare."Charalambos Psimolophitis, VD på FxPro.
 

European Business Awards är ett oberoende utmärkelseprogram som är utformat för att erkänna och främja excellens, bästa praxis och innovation i det europeiska näringslivet.

 
"Vi var mycket imponerade av den mycket höga standarden i år och vi har varit glada över det offentliga svaret på videon. Totalt mer än dubbelt så många röster som gjordes i år än i fjol. Det är kul att se så många människor engagera sig med utmärkelserna. Bra gjort till FxPro och vi önskar dem bra i andra och sista omgången." Adrian Tripp, VD på EBA.
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tillbaka till alla Pressmeddelanden