FxPro Öppnar Nytt Dubai Kontor

04 december 2017, London. FxPro Group Limited ("FxPro") är glada att meddela att dess dotterbolag, FxPro Global Markets MENA Begränsad, nyligen har beviljats ​​en licens av Dubai Financial Services Authority ("DFSA") för att fungera som auktoriserat företag (referensnummer F003333). FxPro, en ledande online-mäklare som betjänar kunder i mer än 150 länder, har också öppnat kontor i Dubai, som utökar sin verksamhet avsevärt samtidigt som den stärker sin närvaro i MENA-regionen.

The FxPro Global Markets MENA Office in Dubai

FxPro Group är också holdingbolag i FCA-reglerad FxPro UK Limited, och CySEC- och FSB-reglerad FxPro Financial Services Limited. FxPro har ett exceptionellt rykte som en av de mest transparenta av mäklare, som hittills har fått mer än 50 priser till dess handelsvillkor, tjänster och handelsprodukter. Kunderna i FxPro kan investera i FX och 5 andra tillgångsklasser och dra nytta av no-dealing-desk intervention*.

FxPro har även kontor i staden London, Cypern, Monaco och Bahamas. Under sommaren tillkännagav mäklaren ett 3-årigt sponsring av Premier League Club Watford FC, samt en expansion av sitt produktutbud genom att införa Spread Betting på FxPro Edge-plattformen**.

FxPro VD, Charalambos Psimolophitis, kommenterade:

"Sedan starten av företaget för över 10 år sedan har vi tagit många strategiska steg för att etablera FxPro som en branschledande online-mäklare som nu är betrodd av hundratusentals kunder från hela världen. Att förvärva DFSA-licensen och etablera fysisk närvaro i Dubai hjälper oss att nå ännu mer, svara bättre på näringsidkarnas krav och etablera FxPro som en verklig global mäklare."

*Med förbehåll för FxPro Orderutförande Policy.

**Spread Betting är endast tillgängligt för kunder i FxPro UK Begränsad som bor i Storbritannien.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tillbaka till alla Pressmeddelanden