info
Investera ansvarsfullt.
Investera ansvarsfullt.Investera ansvarsfullt.CFDs are complex instruments and have with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 70.25% of retail investors lose money with this provider. Consider if you understand how CFDs work and if you can afford losing your money.CFD och Spread Betting är komplexa instrument och utgör stor risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstångseffekt. 75.56% av detaljhandels investerarkonton förlorar pengar när man handlar CFD och Spread Betting med denna leverantör. Du bör överväga om du förstår hur CFD och Spread Betting fungerar och om du har råd att riskera att förlora dina pengar.
Investera Ansvarsfullt: Handla med CFD innebär signifikanta risker.

FxPro Öppnar Nytt Dubai Kontor

04 december 2017, London. FxPro Group Limited ("FxPro") är glada att meddela att dess dotterbolag, FxPro Global Markets MENA Begränsad, nyligen har beviljats ​​en licens av Dubai Financial Services Authority ("DFSA") för att fungera som auktoriserat företag (referensnummer F003333). FxPro, en ledande online-mäklare som betjänar kunder i mer än 150 länder, har också öppnat kontor i Dubai, som utökar sin verksamhet avsevärt samtidigt som den stärker sin närvaro i MENA-regionen.

The FxPro Global Markets MENA Office in Dubai

FxPro Group är också holdingbolag i FCA-reglerad FxPro UK Limited, och CySEC- och FSB-reglerad FxPro Financial Services Limited. FxPro har ett exceptionellt rykte som en av de mest transparenta av mäklare, som hittills har fått mer än 50 priser till dess handelsvillkor, tjänster och handelsprodukter. Kunderna i FxPro kan investera i FX och 5 andra tillgångsklasser och dra nytta av no-dealing-desk intervention*.

FxPro har även kontor i staden London, Cypern, Monaco och Bahamas. Under sommaren tillkännagav mäklaren ett 3-årigt sponsring av Premier League Club Watford FC, samt en expansion av sitt produktutbud genom att införa Spread Betting på FxPro Edge-plattformen**.

FxPro VD, Charalambos Psimolophitis, kommenterade:

"Sedan starten av företaget för över 10 år sedan har vi tagit många strategiska steg för att etablera FxPro som en branschledande online-mäklare som nu är betrodd av hundratusentals kunder från hela världen. Att förvärva DFSA-licensen och etablera fysisk närvaro i Dubai hjälper oss att nå ännu mer, svara bättre på näringsidkarnas krav och etablera FxPro som en verklig global mäklare."

*Med förbehåll för FxPro Orderutförande Policy.

**Spread Betting är endast tillgängligt för kunder i FxPro UK Begränsad som bor i Storbritannien.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
VD, FxPro Group
Ilya Holeu
Marknadschef, FxPro Group
Tillbaka till alla Pressmeddelanden