FxPro Lovar Finansiellt Stöd

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), en ledande global detaljhandelsmäklare i FX och CFD, tillkännagav idag sin betydande ekonomiska pantsättning till stöd för Telethon 2010, The Cyprus Institute of Neurology & Genetics.

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), en ledande global detaljhandelsmäklare i FX och CFD, tillkännagav idag sin betydande ekonomiska pantsättning till stöd för Telethon 2010, The Cyprus Institute of Neurology & Genetics. Intäkter från donationen kommer att utnyttjas för att öka allmänhetens medvetenhet om problemen hos patienter som lider av neurologiska och genetiska sjukdomar och att finansiera det pågående vetenskapliga och sociala arbetet som utförs för att förbättra livskvaliteten för de drabbade.

"Cypern Telethon 2010 ger oss en plattform för att positivt påverka livet för dem i vårt samhälle, i stor skala och till stöd för en orsak som vi har en stor passion för," säger Panagiotis Xydas, VD för FxPro. "Ett kärnvärde av FxPro ger tillbaka till alla samhällen där vi arbetar. Som ett Cypernbaserat företag med kontor i sju länder, och en global kundbas som spänner över mer än 120 länder, kan man överväga att leverera på det stadgan som en skrämmande uppgift. Men i alla fall är det en uppgift som vi uppriktigt förbinder oss."

Företagets förnyade stöd från The Cyprus Institute of Neurology & Genetics är bara en del av det pågående företagets sociala ansvarskampanj. FxPro har projekt som stöder Green & amp; amp; Ren i Limassol, restaurering av ett kloster i Bourgogne, Frankrike, verksamhet på ett barnsjukhus i Moskva och byggandet av ett gym på ett barnhem i Podolsk, Ryssland. FxPro utövar också stipendium till stöd för unga män och kvinnor som bedriver professionella studier vid universiteten runt om i världen.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tillbaka till alla Pressmeddelanden