info
Investera ansvarsfullt.
Investera ansvarsfullt.Investera ansvarsfullt.CFDs are complex instruments and have with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 70.25% of retail investors lose money with this provider. Consider if you understand how CFDs work and if you can afford losing your money.CFD och Spread Betting är komplexa instrument och utgör stor risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstångseffekt. 75.56% av detaljhandels investerarkonton förlorar pengar när man handlar CFD och Spread Betting med denna leverantör. Du bör överväga om du förstår hur CFD och Spread Betting fungerar och om du har råd att riskera att förlora dina pengar.
Investera Ansvarsfullt: Handla med CFD innebär signifikanta risker.

FxPro Samarbetar Med Bloomberg TV

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), en ledande global återförsäljare i FX och CFD, meddelar idag att de lanserar en gratis global utbildningsserie med Bloomberg Television...

För första gången kommer Bloombergs televisionsnät i Europa, Mellanöstern, Asien och Stillahavsområdet och Latinamerika att flyga FX-mästarklassserien på sina TV-flöden för att utbilda investerare på den globala valutamarknaden. De 12 videoserierna kommer att erbjuda detaljhandelsinvesterarrådgivning, oberoende information från Bloomberg, data och tips om handelsstrategier för att hjälpa handlare att utnyttja fördelarna med FX inom deras investeringsportfölj.

FX-mästarklassserien på TV

Varar i ett år kommer de 12 videoklippen att roteras fyra gånger dagligen på en rad olika ämnen som täcker riskappetit, valutakursvolatilitet, handelns psykologi och stoppförluster. Tittare kommer också att kunna höra tankarna hos Bloomberg FX-specialister, journalister och respekterade institutionella finansiella proffs som kommer att ge insikt om de senaste utvecklingen och trenderna på de globala penningmarknaderna och erbjuda investerare en förståelse för hur professionella valutahandlare tänker och verkar.

Panagiotis Xydas, VD för FxPro kommenterade:

"FxPro har alltid lagt tjänsterna till sina kunder i centrum för sitt erbjudande och vi fortsätter att sträva efter att förbättra dessa initiativ. Denna senaste utbildningsserien är en bransch först i samband med Bloomberg TV utformad för att hjälpa utbilda och informera våra handlare på valutamarknaden och hur man framgångsrikt kan bli en valutahandel genom att utrusta dem med bästa möjliga information för att göra välinformerade investeringar beslut.”
"Vi är stolta över att FxPro kommer att sponsra vårt utbildningsinnehåll på Bloomberg Television. Som ledande företagskanal i EMEA har vi byggt upp vårt rykte om att ge vår publik med auktoritativ information och insikt och är glada att utöka detta genom att erbjuda våra tittare djupt pedagogiskt innehåll, säger Trevor Fellows, chef för reklamförsäljning för Bloomberg multimedia.

Utbildningsserien är också tillgänglig att se på:
http://www.youtube.com/view_play_list?p=C22CB775881FB7B3

Speakers
Charalambos Psimolophitis
VD, FxPro Group
Ilya Holeu
Marknadschef, FxPro Group
Tillbaka till alla Pressmeddelanden

Om FxPro

FxPro är en prisbelönt online mäklare, som betjänar detaljhandels- och institutionella kunder i mer än 170 länder. FxPro ger tillgång till konkurrenskraftig prissättning och djup likviditet med no-dealing desk intervention (enligt FxPro Orderuförande Policy) via sina avancerade handelsplattformar, överlägsen exekveringsteknik och algoritmiska verktyg.

FxPro Group Limited är holdingbolaget till FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited och FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited är holdingbolaget till FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited och FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited är auktoriserad och reglerad av Financial Conduct Authority (registreringsnummer 509956). FxPro Financial Services Ltd är auktoriserad och reglerad av Cyprus Securities and Exchange Commission (licensnummer 078/07) och av Financial Services Board (auktorisationsnummer 45052). FxPro Global Markets MENA Limited är auktoriserad och reglerad av Dubai Financial Services Authority (referensnummer F003333). FxPro Global Markets Ltd är auktoriserad och reglerad av Securities Commission of the Bahamas (licensnummer SIA-F184).

Media Kontakt

For any press related inquiries please reach out to pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960