FxPro Samarbetar Med Bloomberg TV

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), en ledande global ÄterförsÀljare i FX och CFD, meddelar idag att de lanserar en gratis global utbildningsserie med Bloomberg Television...

För första gÄngen kommer Bloombergs televisionsnÀt i Europa, Mellanöstern, Asien och StillahavsomrÄdet och Latinamerika att flyga FX-mÀstarklassserien pÄ sina TV-flöden för att utbilda investerare pÄ den globala valutamarknaden. De 12 videoserierna kommer att erbjuda detaljhandelsinvesterarrÄdgivning, oberoende information frÄn Bloomberg, data och tips om handelsstrategier för att hjÀlpa handlare att utnyttja fördelarna med FX inom deras investeringsportfölj.

FX-mÀstarklassserien pÄ TV

Varar i ett Är kommer de 12 videoklippen att roteras fyra gÄnger dagligen pÄ en rad olika Àmnen som tÀcker riskappetit, valutakursvolatilitet, handelns psykologi och stoppförluster. Tittare kommer ocksÄ att kunna höra tankarna hos Bloomberg FX-specialister, journalister och respekterade institutionella finansiella proffs som kommer att ge insikt om de senaste utvecklingen och trenderna pÄ de globala penningmarknaderna och erbjuda investerare en förstÄelse för hur professionella valutahandlare tÀnker och verkar.

Panagiotis Xydas, VD för FxPro kommenterade:

"FxPro har alltid lagt tjĂ€nsterna till sina kunder i centrum för sitt erbjudande och vi fortsĂ€tter att strĂ€va efter att förbĂ€ttra dessa initiativ. Denna senaste utbildningsserien Ă€r en bransch först i samband med Bloomberg TV utformad för att hjĂ€lpa utbilda och informera vĂ„ra handlare pĂ„ valutamarknaden och hur man framgĂ„ngsrikt kan bli en valutahandel genom att utrusta dem med bĂ€sta möjliga information för att göra vĂ€linformerade investeringar beslut.”
"Vi Àr stolta över att FxPro kommer att sponsra vÄrt utbildningsinnehÄll pÄ Bloomberg Television. Som ledande företagskanal i EMEA har vi byggt upp vÄrt rykte om att ge vÄr publik med auktoritativ information och insikt och Àr glada att utöka detta genom att erbjuda vÄra tittare djupt pedagogiskt innehÄll, sÀger Trevor Fellows, chef för reklamförsÀljning för Bloomberg multimedia.

Utbildningsserien Àr ocksÄ tillgÀnglig att se pÄ:
http://www.youtube.com/view_play_list?p=C22CB775881FB7B3

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tillbaka till alla Pressmeddelanden