info
Investera ansvarsfullt. Investera ansvarsfullt.Investera ansvarsfullt.CFDs are complex instruments and have with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 76.14% of retail investors lose money with this provider. Consider if you understand how CFDs work and if you can afford losing your money.CFD och Spread Betting är komplexa instrument och utgör stor risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstångseffekt. 79.83% av detaljhandels investerarkonton förlorar pengar när man handlar CFD och Spread Betting med denna leverantör. Du bör överväga om du förstår hur CFD och Spread Betting fungerar och om du har råd att riskera att förlora dina pengar.
Investera Ansvarsfullt: Handla med CFD innebär signifikanta risker.

FxPro Understryker Säkerheten För Kundfonder

För mer än 2 år sedan fattade FxPro beslutet att endast använda globala banker med investeringsklass som står för segregerade kundkonton 19 mars 2013, Limassol: FxPro Financial Services Ltd (FxPro), en ledande global mäklare i FX, upprepar idag sitt långsiktiga engagemang för säkerheten och säkerheten hos kundfonderna. Som ett resultat av åtgärder som vidtagits under de senaste två åren har FxPro positionerat sig som den föredragna valutamarknaden för att säkerställa högsta möjliga nivå av trygghet för kunder och deras medel.

För mer än 2 år sedan fattade FxPro beslutet att endast använda globala banker med investeringsklass som står för segregerade kundkonton och hålla dessa banker ständigt granskade. FxPros styrka och rekord i forexindustrin gjorde det möjligt att ta detta steg.

Vidare, i 2012, utvidgade FxPro sin omfattning av behörigheter med FCA i Storbritannien för att möjliggöra innehav av kundfonder inom sin separata brittiska enhet. När det är möjligt har detta givit kunderna valet var de ska öppna sitt handelskonto och även i vilken bank de vill sätta in sina medel.

Charalambos Psimolophitis, VD för FxPro kommenterade:

"Vi har länge erkänt behovet av att erbjuda kunderna högsta nivåer av försäkran och skydd för sina medel. Vi är övertygade om att de åtgärder vi har vidtagit satte FxPro i spetsen för den globala valutahandeln när det gäller att placera säkerheten för kundmedel i kärnan av vår verksamhet.
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tillbaka till alla Pressmeddelanden