FxPro Vinner Bästa FX Mäklare 2013 på The Shares Magazine Awards.

19 november 2013, London. FxPro Group Ltd (FxPro), 100% Agency Modell FX mäklare, har fått namnetBästa FX Mäklare vid 2013 Shares Magazine Awards i London.

 
"Vi är glada över att ha vunnit Aktiepriset 'Bästa FX Mäklare 2013' mot ett tuffa konkurrenser och vill tacka våra kunder för deras stöd. 2013 har varit ett spännande år för FxPro där vi byggt på vår kundcentrerade Agency Modell av orderutförande för att få våra kunder produkter och tjänster som är utformade för att förbättra sin handelserfarenhet, kompetens och resultat."Charalambos Psimolophitis, VD på FxPro.
 

2013 har sett FxPro göra framsteg med målet att bli den fackmäklare som valts för detaljhandlare och handlare genom införandet av ett antal mycket innovativa handelsverktyg och tjänster som inkluderar:

 
  • FxPro Valv. Ett första och ett ovärderligt risk- och pengarhanteringsverktyg.
  • FxPro Bibliotek. En upptagen marknadsplats där handlare kan ladda ner gratis och betalda omprövade automatiserade strategier och FxPro Quant-mallar.
  • FxPro VPS. Gör det möjligt för algoritmiska handlare att minska latensen och se till att deras strategier går oavbrutet 24/7.
  • FxPro Quant.Ett användarvänligt drag
  • FxPro SuperHandlare. En revolutionerande investeringsplattform där handlare kan investera i strängt testade, riskbedömda strategier för handelsledare.
"FxPro har blivit känt för sitt hårda arbete 2013 och det är underbart att se dem vinna vinna bästa FX Broker på årets Aktier Magazine Awards. Deras välstånd av innovativa handelsverktyg tillgodoser en bred publik av både handlare och investerare, särskilt de som vill sälja valutamarknaden." Michael Boydell, VD på MSM Media Ltd.
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tillbaka till alla Pressmeddelanden