FxPro Vinner "Bästa FX-leverantör" vid 2016 Londons Wealth Management Awards

21 april 2016, London. FxPro är glada att meddela att de har fått priset som "Bästa FX Leverantör" vid 2016 Londons Wealth Management Awards, vilket gör detta det tredje året i rad som vi accepterar denna prestigefulla accolade.

Årets COLWMA-nominerade bestämdes initialt av en oberoende panel av domare innan enskilda handlare och investerare blev ombedda att lägga sin röst. Vinnarna tillkännagavs vid en ceremoni tisdagen den 12 april på The Guildhall i London, vars syfte var att erkänna och fira kvaliteten på tjänsten som erbjuds av några av de ledande Wealth Management-företagen och enskilda inom branschen.

FxPro har under det gångna året investerat kraftigt i att förbättra handelsvillkoren som tillhandahålls till näringsidkare samt att berika sitt sortiment av produkter, verktyg och utbildningstjänster, alla med det syfte att erbjuda en oöverträffad handelsupplevelse till kunder. Det är därför särskilt givande att se att vi fortfarande är mäklare för val av valutahandlare för ytterligare ett år.

FxPro VD, Charalambos Psimolophitis, kommenterade:

"Efter ett upptaget första kvartal, under vilket vi fokuserade på produktuppdateringar och serviceförbättringar, är det glädjande att se att FxPro är en föredragen och mest betrodda mäklare. Vi välkomnar denna pris och fortsätter att arbeta hårt för att uppfylla våra kunders krav."
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tillbaka till alla Pressmeddelanden