info
Investera ansvarsfullt.
Investera ansvarsfullt.Investera ansvarsfullt.CFDs are complex instruments and have with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 70.25% of retail investors lose money with this provider. Consider if you understand how CFDs work and if you can afford losing your money.CFD och Spread Betting är komplexa instrument och utgör stor risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstångseffekt. 75.76% av detaljhandels investerarkonton förlorar pengar när man handlar CFD och Spread Betting med denna leverantör. Du bör överväga om du förstår hur CFD och Spread Betting fungerar och om du har råd att riskera att förlora dina pengar.
Investera Ansvarsfullt: Handla med CFD innebär signifikanta risker.

FxPro Vinner "Bästa FX-leverantör" vid 2016 Londons Wealth Management Awards

21 april 2016, London. FxPro är glada att meddela att de har fått priset som "Bästa FX Leverantör" vid 2016 Londons Wealth Management Awards, vilket gör detta det tredje året i rad som vi accepterar denna prestigefulla accolade.

Årets COLWMA-nominerade bestämdes initialt av en oberoende panel av domare innan enskilda handlare och investerare blev ombedda att lägga sin röst. Vinnarna tillkännagavs vid en ceremoni tisdagen den 12 april på The Guildhall i London, vars syfte var att erkänna och fira kvaliteten på tjänsten som erbjuds av några av de ledande Wealth Management-företagen och enskilda inom branschen.

FxPro har under det gångna året investerat kraftigt i att förbättra handelsvillkoren som tillhandahålls till näringsidkare samt att berika sitt sortiment av produkter, verktyg och utbildningstjänster, alla med det syfte att erbjuda en oöverträffad handelsupplevelse till kunder. Det är därför särskilt givande att se att vi fortfarande är mäklare för val av valutahandlare för ytterligare ett år.

FxPro VD, Charalambos Psimolophitis, kommenterade:

"Efter ett upptaget första kvartal, under vilket vi fokuserade på produktuppdateringar och serviceförbättringar, är det glädjande att se att FxPro är en föredragen och mest betrodda mäklare. Vi välkomnar denna pris och fortsätter att arbeta hårt för att uppfylla våra kunders krav."
Tillbaka till alla Pressmeddelanden

Om FxPro

FxPro är en prisbelönt online mäklare, som betjänar detaljhandels- och institutionella kunder i mer än 170 länder. FxPro ger tillgång till konkurrenskraftig prissättning och djup likviditet med no-dealing desk intervention (enligt FxPro Orderuförande Policy) via sina avancerade handelsplattformar, överlägsen exekveringsteknik och algoritmiska verktyg.

FxPro Group Limited är holdingbolaget till FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited och FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited är holdingbolaget till FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited och FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited är auktoriserad och reglerad av Financial Conduct Authority (registreringsnummer 509956). FxPro Financial Services Ltd är auktoriserad och reglerad av Cyprus Securities and Exchange Commission (licensnummer 078/07) och av Financial Services Board (auktorisationsnummer 45052). FxPro Global Markets MENA Limited är auktoriserad och reglerad av Dubai Financial Services Authority (referensnummer F003333). FxPro Global Markets Ltd är auktoriserad och reglerad av Securities Commission of the Bahamas (licensnummer SIA-F184).

Media Kontakt

For any press related inquiries please reach out to pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960