info
Investera ansvarsfullt. Investera ansvarsfullt.Investera ansvarsfullt.CFDs are complex instruments and have with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 76.14% of retail investors lose money with this provider. Consider if you understand how CFDs work and if you can afford losing your money.CFD och Spread Betting är komplexa instrument och utgör stor risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstångseffekt. 79.83% av detaljhandels investerarkonton förlorar pengar när man handlar CFD och Spread Betting med denna leverantör. Du bör överväga om du förstår hur CFD och Spread Betting fungerar och om du har råd att riskera att förlora dina pengar.
Investera Ansvarsfullt: Handla med CFD innebär signifikanta risker.

Ny Institutionell Främsta-av-Främsta Tjänst Lanserad av FxPro

- - Den här tjänsten har nu upphört - -

09 december 2014, London.FxPro Financial Services Ltd (FxPro) har lanserat FxPro Främsta, ett främsta-av-främsta erbjudande, som kommer att utnyttja sin exceptionella pool av likviditet med flera flöden och en öppen likviditet till institutionella företag.

FxPros detaljhandelskunder drar redan nytta av mycket djup valutakurslösning, med låga kostnader och pålitlig handel på MT4- och cTrader-plattformarna. Nu, med planer på att lägga till fler likviditetsleverantörer (LP) ovanpå de befintliga LP-skivorna, kommer små och medelstora institutioner att kunna dra nytta på samma sätt och göra betydande kostnadsbesparingar på deras valutahandel.

"För små och medelstora institutioner som ser ut att spara kostnader vid deras FX-exekvering, erbjuder FxPro Främsta inte bara detta, men det är också en lösning som undanröjer behovet av att etablera relationer med en eller flera toppnivåbanker där kreditfaciliteter har gått i kontrakt. Vi är väldigt exalterade att komma in på främsta-av-främsta marknad med vårt utestående likviditets- och lågprisutbud, eftersom vi tycker att det är en del av valutaindustrin som har stor tillväxtpotential." Charalambos Psimolophitis, VD på FxPro.

Med FxPro Främsta kan institutionella kunder utnyttja FxPros väletablerade relationer med sin främsta mäklare och LP. Tjänsten erbjuder inte bara främsta mäklare och centralaenkel marginalräkning med avancerad realtidsrapportering, men det är snabbt och enkelt för kunder att ansluta sig till FxPros likviditet via API eller avancerad broteknik.

http://www.fxpro.com/prime

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tillbaka till alla Pressmeddelanden