Ny MT4 WebTrader Plattform TillgÀnglig Med FxPro

29 augusti 2014, London.FxPro Group Ltd (FxPro) har just lanserat en egen proprietÀr webblÀsarbaserad handelsplattform som tillÄter kunder att handla med sina MT4-konton. Genom att logga in pÄ FxPro WebHandlare med endast sina FxPro Direct-inloggningsuppgifter kan kunderna fÄ tillgÄng till alla sina MT4-konton, verkliga samt demo och enkelt vÀxla mellan dem utan att autentisera eller ladda om sidan.

 

Inbyggd i senaste HTML5-tekniken Àr den nya FxPro WebHandlare lÀttare att anvÀnda och snabbare Àn de flesta andra webblÀsarbaserade plattformar. Det betyder att latens Àr extremt lÄg, vilket ger kunderna bÀsta möjliga handelsupplevelse frÄn hela vÀrlden.

 

NÀr det gÀller funktionalitet, har en helt ny kartlÀggningsplattform byggts med kraftfulla ritverktyg och ett stort antal indikatorer. Det expansiva kartlÀggningspaketet gör det ocksÄ möjligt för kunderna att handla och hantera order direkt frÄn diagrammet.

 
"Genom att lyssna pÄ vÄra kunder och anvÀnda feedbacken har vi levererat en produkt som erbjuder alla fördelarna med MT4-plattformen, men med extra funktion och snabb körning som du kan förvÀnta dig frÄn en stationÀr plattform. Med de flesta av vÄra kunder som anvÀnder MT4 för valutahandling ger denna nya webblÀsarbaserade plattform dem möjlighet att handla sÄ sÀkert och pÄlitligt som de normalt skulle göra frÄn nÄgon enhet som aktiveras med en webblÀsare"Charalambos Psimolophitis, CEO vid FxPro.
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tillbaka till alla Pressmeddelanden