info
Investera ansvarsfullt. Investera ansvarsfullt.Investera ansvarsfullt.CFDs are complex instruments and have with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 74.02% of retail investors lose money with this provider. Consider if you understand how CFDs work and if you can afford losing your money.CFD och Spread Betting är komplexa instrument och utgör stor risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstångseffekt. 77.37% av detaljhandels investerarkonton förlorar pengar när man handlar CFD och Spread Betting med denna leverantör. Du bör överväga om du förstår hur CFD och Spread Betting fungerar och om du har råd att riskera att förlora dina pengar.
Investera Ansvarsfullt: Handla med CFD innebär signifikanta risker.

Online Personal Wealth Awards erkänner FxPro som bästa FX-Leverantör

15 juli 2014, London. FxPro Group Ltd (FxPro) har vunnit Bästa FX Provider vid Online Personal Wealth Awards vid en ceremoni som hölls i Canary Wharf i London den 11 juli 2014. Detta är den andra riksdagspriset som 100% FX Agency Modell mäklare har vunnit 2014 som ett erkännande av sina ansträngningar att hjälpa handelsmän att bli mer lönsamma.

 

FxPro syftar inte bara till att göra sina kunder till bättre handlare via MetaTrader 4 och cTrader-plattformarna, men också att locka till sig investerare som vill diversifiera sig på valutamarknaden med sin investeringsplattform FxPro SuperHandlare*.

 
"Att vinna detta pris är en stor framgång för oss efter mycket hårt arbete under det senaste året och vi är glada över att bli framröstade Bästa FX-leverantören vid Online Personal Wealth Awards. FxPro drivs för att se kunderna handla mer lönsamt, det är därför vi fortsätter att producera produkter och tjänster som är dedikerade till att hjälpa både valutahandlare och långsiktig investerare." Charalambos Psimolophitis, VD på FxPro.
 

Rösterna på Online Personal Wealth Awards görs av investerare från flera webbplatser, inklusive MoneyAM, Stockmarketwire, Forexwire och DIYinevstor, och är utformade för att uppmuntra kvalitet och innovation inom finanssektorn.

 
"FxPro har välförtjänt vunnit Best FX Provider vid 2014 Online Personal Wealth Awards som röstat av vår användarbas av investerare. Deras fokus på att anpassa sina intressen till kunder är resonans hos våra användare och med deras produktsortiment och tjänster fortsätter FxPro att överglänsa konkurrensen." Michael Boydell, VD på MSM Media Ltd.
 

*FxPro SuperHandlare är endast tillgänglig för kunder på FxPro Begränsad Finansiell Service.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tillbaka till alla Pressmeddelanden