Investera ansvarsfullt. Investera ansvarsfullt.CFD:er Àr komplexa instrument och kommer med en hög risk att förlora pengar snabbt pÄ grund av hÀvstÄng. 79.28% av privatinvesterares konton förlorar pengar vid handel med CFD:er med denna leverantör. Du bör övervÀga huruvida du förstÄr hur CFD:er fungerar och om du har rÄd att ta den höga risken att förlora dina pengar.

Swap Kort: 0 Swap LĂ„ng: 0
LĂ„g: 0Spread {{platformType}} flytandeHigh: 0
Global Aktiebörs Sessionstider
Sydney
13:32 (Local)
Closes in 2h 40m
Tokyo
12:32 (Local)
Closes in 2h 28m
London
04:32 (Local)
Opens in 3h 28m
New York
23:32 (Local)
Opens in 9h 58m
No chart data
Past performance is not a guarantee or prediction of future performance.

Handelsvillkor

Plattform
MT4
MT4
MT5
Utförande
Omedelbart Utförande
Omedelbart Utförande
Marknadsutförande
MT4Flytande spreads
Minimum: 5.00Genomsnitt: 7.97
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
LĂ€gsta Prisfluktuation1
1 andel storlek10 metric tons
1 tick vÀrde10 USD
Minimum kontraktstorlek0.01 lot
Minsta steg för att öka kontraktets storlek0.01 lot
AnvÀnd marginal per 1 ande l** 2.00%
Marginalkrav för att öppna en lÄs position*0
GrÀns- och stoppnivÄ15

Cocoa Futures Calendar

MonthTickerBörja HandlaTrading only for closing positionsExpiration date
December 2022#Cocoa_Z2222/08/202220/11/202222/11/2022
March 2023#Cocoa_H2321/11/202221/02/202322/02/2023
May 2023#Cocoa_K2321/02/202320/04/202324/04/2023
July 2023#Cocoa_N2320/04/202322/06/202326/06/2023
September 2023#Cocoa_U2322/06/202323/08/202325/08/2023
December 2023#Cocoa_Z2323/08/202322/11/202324/11/2023

* Only if Margin Level > 100%

** Marginal gÀller för volymer upp till 50 andelar. VÀnligen se Futures HÀvstÄng Information för större volymer

** Dynamiskt hÀvstÄng gÀller. För cTrader, se symbolspecifikationerna pÄ din handelsplattform.

De angivna spreads Ă€r en Ă„terspegling av det tidsvĂ€gda genomsnittet frĂ„n 09:00 till 21:00 (GMT) för perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Även om FxPro försöker tillhandahĂ„lla konkurrenstryck under alla handelstimmar bör kunder notera att dessa kan variera och Ă€r mottagliga för underliggande marknadsförhĂ„llanden. OvanstĂ„ende Ă€r endast avsedd för vĂ€gledande Ă€ndamĂ„l. Klienterna rekommenderas att kontrollera viktiga nyhetsmeddelanden i vĂ„r Ekonomiska Kalender, vilket bland annat kan leda till att spreads ökar.

OvanstÄende spreads Àr tillÀmpliga under normala valutahandelsvillkor. FxPro har rÀtt att Àndra ovanstÄende spreads enligt marknadsvillkoren frÄn 'Villkor för AffÀrsverksamhet'.

Börja Handla Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!