Investera ansvarsfullt. Investera ansvarsfullt.CFD:er Àr komplexa instrument och kommer med en hög risk att förlora pengar snabbt pÄ grund av hÀvstÄng. 83.39% av privatinvesterares konton förlorar pengar vid handel med CFD:er med denna leverantör. Du bör övervÀga huruvida du förstÄr hur CFD:er fungerar och om du har rÄd att ta den höga risken att förlora dina pengar.

US Cotton No.2 futures

Swap Kort: 0 PointsSwap LĂ„ng: 0 Points
LĂ„g: 82.47Spread MT5 flytandeHigh: 84.21
Global Aktiebörs Sessionstider
Sydney
03:17 (Local)
Opens in 6h 33m
Tokyo
02:17 (Local)
Opens in 6h 43m
London
18:17 (Local)
Opens in 13h 43m
New York
13:17 (Local)
Closes in 2h 43m

US Cotton No.2 futures chart

D1
W1
M1
No chart data
Past performance is not a guarantee or prediction of future performance.

Kina, Indien och USA Ă€r de tre bĂ€sta bomullstillverkarna i vĂ€rlden. Även om bomull inte Ă€r en sĂ„ populĂ€r vara som vissa andra, Ă€r den fortfarande en flytande rĂ„vara och föredras av mĂ„nga investerare.

Handelsvillkor

Plattform
MT4
MT4
MT5
Utförande
Omedelbart Utförande
Omedelbart Utförande
Marknadsutförande
MT4Flytande spreads
Minimum: 21.00Genomsnitt: 24.62
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
LĂ€gsta Prisfluktuation0.01
1 andel storlek500 Lbs
1 tick vÀrde5 USD
Minimum kontraktstorlek0.01 lot
Minsta steg för att öka kontraktets storlek0.01 lot
AnvÀnd marginal per 1 ande l** 2.00%
Marginalkrav för att öppna en lÄs position*0
GrÀns- och stoppnivÄ100

US Cotton No.2 Futures Calendar

MonthTickerBörja HandlaTrading only for closing positionsExpiration date
December 2022#Cotton_Z2221/09/202220/11/202222/11/2022
March 2023#Cotton_H2321/11/202221/02/202322/02/2023
May 2023#Cotton_K2321/02/202320/04/202324/04/2023
July 2023#Cotton_N2320/04/202322/06/202326/06/2023
October 2023#Cotton_V2322/06/202321/09/202325/09/2023
December 2023#Cotton_Z2321/09/202322/11/202324/11/2023

* Only if Margin Level > 100%

** Marginal gÀller för volymer upp till 50 andelar. VÀnligen se Futures HÀvstÄng Information för större volymer

** Dynamiskt hÀvstÄng gÀller. För cTrader, se symbolspecifikationerna pÄ din handelsplattform.

De angivna spreads Ă€r en Ă„terspegling av det tidsvĂ€gda genomsnittet frĂ„n 09:00 till 21:00 (GMT) för perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Även om FxPro försöker tillhandahĂ„lla konkurrenstryck under alla handelstimmar bör kunder notera att dessa kan variera och Ă€r mottagliga för underliggande marknadsförhĂ„llanden. OvanstĂ„ende Ă€r endast avsedd för vĂ€gledande Ă€ndamĂ„l. Klienterna rekommenderas att kontrollera viktiga nyhetsmeddelanden i vĂ„r Ekonomiska Kalender, vilket bland annat kan leda till att spreads ökar.

OvanstÄende spreads Àr tillÀmpliga under normala valutahandelsvillkor. FxPro har rÀtt att Àndra ovanstÄende spreads enligt marknadsvillkoren frÄn 'Villkor för AffÀrsverksamhet'.

Börja Handla Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!