info
Investera ansvarsfullt. Investera ansvarsfullt.Investera ansvarsfullt.CFDs are complex instruments and have with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 78.90% of retail investors lose money with this provider. Consider if you understand how CFDs work and if you can afford losing your money.CFD och Spread Betting Àr komplexa instrument och utgör stor risk att snabbt förlora pengar pÄ grund av hÀvstÄngseffekt. 80.59% av detaljhandels investerarkonton förlorar pengar nÀr man handlar CFD och Spread Betting med denna leverantör. Du bör övervÀga om du förstÄr hur CFD och Spread Betting fungerar och om du har rÄd att riskera att förlora dina pengar.
Investera Ansvarsfullt: Handla med CFD innebÀr signifikanta risker.

DAX Index futures

Swap Kort: 0 PointsSwap LĂ„ng: 0 Points
LÄg: 0.00Spread MT4 flytandeHög: 0.00
Global Aktiebörs Sessionstider
Sydney
12:44 am (Local)
Opens in 9h 6m
Tokyo
11:44 pm (Local)
Opens in 9h 16m
London
3:44 pm (Local)
Closes in 0h 46m
New York
10:44 am (Local)
Closes in 5h 16m

DAX Index futures chart

D1
W1
M1
Past performance is not a guarantee or prediction of future performance.

Tyskland 30 eller DAX aktieindex Àr referensindex för den tyska aktiemarknaden, som spÄrar resultatet av 30 av de största tyska företagen som handlas pÄ Frankfurtbörsen. Företag som ingÄr i indexet vÀljs utifrÄn order bokvolym och marknadsvÀrde.

Handelsvillkor

Plattform
MT4
MT4
MT5
Utförande
Omedelbart Utförande
Omedelbart Utförande
Marknadsutförande
MT4Flytande spreads
Minimum: 1.50Genomsnitt: 2.18
LĂ€gsta Prisfluktuation0.5
1 andel storlekEUR 25 x Dax Index
1 tick vÀrdeEUR 12.50
Minimum kontraktstorlek0.01 lot
Minsta steg för att öka kontraktets storlek0.01 lot
AnvÀnd marginal per 1 ande l** 2.00%
Marginalkrav för att öppna en lÄs position*0
GrÀns- och stoppnivÄspread

DAX Index Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
March 2019#GER30_H919/12/201813/03/201915/03/2019
June 2019#GER30_M913/03/201919/06/201921/06/2019
September 2019#GER30_U919/06/201918/09/201920/09/2019
December 2019#GER30_Z918/09/201918/12/201920/12/2019
March 2020#GER30_H2018/12/201918/03/202020/03/2020
June 2020#GER30_M2018/03/202017/06/202019/06/2020
September 2020#GER30_U2017/06/202016/09/202018/09/2020
December 2020#GER30_Z2016/09/202016/12/202018/12/2020

Handelstid (Brittisk tid) Monday - Friday: 01:30 AM - 09:00 PM
Closes daily between (09:00 PM - 01:30 AM UK Time)
Closing Time of a Contract At Expiration Date:12:00 PM UK Time

* Only if Margin Level > 100%

** Marginal gÀller för volymer upp till 50 andelar. VÀnligen se Futures HÀvstÄng Information för större volymer

FÄ #GER30 handelsidéer

Get daily trading signals on:
  • Aktier/Index
  • Valuta
  • Guld/Olja
Trading CentralDrivs av
TradingCentral
Register now
Chart
MÅL (KÖPA)Öppna KontoGet FREE trading signals MÅL (SÄLJA)