Investera ansvarsfullt. Investera ansvarsfullt.CFD:er Àr komplexa instrument och kommer med en hög risk att förlora pengar snabbt pÄ grund av hÀvstÄng. 84.60% av privatinvesterares konton förlorar pengar vid handel med CFD:er med denna leverantör. Du bör övervÀga huruvida du förstÄr hur CFD:er fungerar och om du har rÄd att ta den höga risken att förlora dina pengar.

DAX Index futures

Swap Kort: 0 PointsSwap LĂ„ng: 0 Points
LÄg: 15652.5Spread MT5 flytandeHög: 15814.0
Global Aktiebörs Sessionstider
Sydney
15:53 (Local)
Opens in 41h 57m
Tokyo
13:53 (Local)
Opens in 43h 7m
London
05:53 (Local)
Opens in 50h 7m
New York
00:53 (Local)
Opens in 56h 37m

DAX Index futures chart

D1
W1
M1
No chart data
Past performance is not a guarantee or prediction of future performance.

Tyskland 40 eller DAX aktieindex Àr referensindex för den tyska aktiemarknaden, som spÄrar resultatet av 40 av de största tyska företagen som handlas pÄ Frankfurtbörsen. Företag som ingÄr i indexet vÀljs utifrÄn order bokvolym och marknadsvÀrde.

Handelsvillkor

Plattform
MT4
MT4
MT5
Utförande
Omedelbart Utförande
Omedelbart Utförande
Marknadsutförande
MT4Flytande spreads
Minimum: 30.00Genomsnitt: 52.42
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
LĂ€gsta Prisfluktuation0.5
1 andel storlek25 Index
1 tick vÀrde12.5 EUR
Minimum kontraktstorlek0.01 lot
Minsta steg för att öka kontraktets storlek0.01 lot
AnvÀnd marginal per 1 ande l** 2.00%
Marginalkrav för att öppna en lÄs position*0
GrÀns- och stoppnivÄ15

DAX Index Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
December 2022#GER40_Z2214/09/202214/12/202216/12/2022
March 2023#GER40_H2314/12/202215/03/202317/03/2023
June 2023#GER40_M2315/03/202314/06/202316/06/2023
September 2023#GER40_U2314/06/202313/09/202315/09/2023
December 2023#GER40_Z2313/09/202313/12/202315/12/2023

* Only if Margin Level > 100%

** Marginal gÀller för volymer upp till 50 andelar. VÀnligen se Futures HÀvstÄng Information för större volymer

De angivna spreads Ă€r en Ă„terspegling av det tidsvĂ€gda genomsnittet frĂ„n 09:00 till 21:00 (GMT) för perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Även om FxPro försöker tillhandahĂ„lla konkurrenstryck under alla handelstimmar bör kunder notera att dessa kan variera och Ă€r mottagliga för underliggande marknadsförhĂ„llanden. OvanstĂ„ende Ă€r endast avsedd för vĂ€gledande Ă€ndamĂ„l. Klienterna rekommenderas att kontrollera viktiga nyhetsmeddelanden i vĂ„r Ekonomiska Kalender, vilket bland annat kan leda till att spreads ökar.

OvanstÄende spreads Àr tillÀmpliga under normala valutahandelsvillkor. FxPro har rÀtt att Àndra ovanstÄende spreads enligt marknadsvillkoren frÄn 'Villkor för AffÀrsverksamhet'.

Börja Handla Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!