US Dollar Index futures

Swap Kort: 0 PointsSwap LĂ„ng: 0 Points
LÄg: 0.00Spread MT4 flytandeHög: 0.00
Global Aktiebörs Sessionstider
Sydney
06:46 (Local)
Opens in 27h 4m
Tokyo
05:46 (Local)
Opens in 27h 14m
London
21:46 (Local)
Opens in 34h 14m
New York
16:46 (Local)
Opens in 40h 44m

US Dollar Index futures chart

D1
W1
M1
Past performance is not a guarantee or prediction of future performance.

Amerikanska dollar indexet mÀter prestationen för den amerikanska valutan i förhÄllande till utlÀndska valutor.

Handelsvillkor

Plattform
MT4
MT4
MT5
Utförande
Omedelbart Utförande
Omedelbart Utförande
Marknadsutförande
MT4Flytande spreads
Minimum: 0.006Genomsnitt: 0.016
LĂ€gsta Prisfluktuation0.005
1 andel storlek$1,000 x Index USD
1 tick vÀrde5.00 USD
Minimum kontraktstorlek0.01 lot
Minsta steg för att öka kontraktets storlek0.01 lot
AnvÀnd marginal per 1 ande l** 2.00%
Marginalkrav för att öppna en lÄs position*0
GrÀns- och stoppnivÄ0.03

US Dollar Index Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
March 2020#US$idx_H2012/12/201912/03/202016/03/2020
June 2020#US$idx_M2012/03/202011/06/202015/06/2020
September 2020#US$idx_U2011/06/202010/09/202014/09/2020
December 2020#US$idx_Z2010/09/202010/12/202014/12/2020
March 2021#US$idx_H2110/12/202011/03/202115/03/2021
June 2021#US$idx_M2111/03/202110/06/202114/06/2021
September 2021#US$idx_U2110/06/202109/09/202113/09/2021
December 2021#US$idx_Z2109/09/202109/12/202113/12/2021
Handelstid (Brittisk tid) Sunday - Friday: 11:00 PM - 10:00 PM
Closes daily between 10:00 PM - 01:00 AM UK time
Closing Time of a Contract At Expiration Date: 03:15 PM UK time

* Only if Margin Level > 100%

** Marginal gÀller för volymer upp till 50 andelar. VÀnligen se Futures HÀvstÄng Information för större volymer

Börja Handla Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!