info
Investera ansvarsfullt. FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Investera ansvarsfullt.Investera ansvarsfullt.CFDs are complex instruments and have with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 75.54% of retail investors lose money with this provider. Consider if you understand how CFDs work and if you can afford losing your money.CFD och Spread Betting Àr komplexa instrument och utgör stor risk att snabbt förlora pengar pÄ grund av hÀvstÄngseffekt. 79.78% av detaljhandels investerarkonton förlorar pengar nÀr man handlar CFD och Spread Betting med denna leverantör. Du bör övervÀga om du förstÄr hur CFD och Spread Betting fungerar och om du har rÄd att riskera att förlora dina pengar.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Investera Ansvarsfullt: Handla med CFD innebÀr signifikanta risker.

DAX Performance index

Swap Kort: 0 PointsSwap LĂ„ng: 0 Points
LÄg: 0.00Spread MT4 flytandeHög: 0.00
Global Aktiebörs Sessionstider
Sydney
08:30 (Local)
Opens in 1h 20m
Tokyo
07:30 (Local)
Opens in 1h 30m
London
23:30 (Local)
Opens in 8h 30m
New York
18:30 (Local)
Opens in 15h 0m

DAX Performance chart

D1
W1
M1
Past performance is not a guarantee or prediction of future performance.

Tyskland 30 eller DAX aktieindex Àr ett referensindex för aktiemarknaden som omfattar 30 av de största tyska företagen som handlas pÄ Frankfurtbörsen. Kriterierna för att bestÀmma vilka företag som ingÄr i indexet Àr orderbokvolym och marknadsvÀrde. Indexet innehÄller företag som Àr ledande inom sina sektorer som Adidas, BMW, Bayer och Deutsche Bank för att nÀmna nÄgra.

Handelsvillkor

Plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Utförande
Marknadsutförande
Marknadsutförande
cTrader
Minimum: 0.70Genomsnitt: 1.64
MT4, MT5 AnvÀnd marginal (HÀvstÄng) **0.20% (1:500)
cTrader AnvÀnd Marginal (HÀvstÄng)2.00% (1:50)
Minimum kontraktstorlek1.0 Index
Minsta steg för att öka kontraktets storlek1.0 Index
VĂ€rde per 1 Index-punkt1 EUR
Marginalkrav för att öppna en lÄs position*0
Spread min0.70
Medel Spread1.81
GrÀns- och stoppnivÄspread

Handelstid (Brittisk tid) 01:30AM - 09:00PM
(Closes daily between 09:00 PM - 01:30 AM UK Time)

* Only if Margin Level > 100%

** VÀnligen observera att ovanstÄende instrument Àr föremÄl för Dynamisk HÀvstÄng. Mer information finns pÄ Specifikation sida.

FÄ #Germany30 handelsidéer

Get daily trading signals on:
  • Aktier/Index
  • Valuta
  • Guld/Olja
Trading CentralDrivs av
TradingCentral
Register now
Chart
MÅL (KÖPA)Öppna KontoGet FREE trading signals MÅL (SÄLJA)