info
Investera ansvarsfullt. FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Investera ansvarsfullt.Investera ansvarsfullt.CFDs are complex instruments and have with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 70.25% of retail investors lose money with this provider. Consider if you understand how CFDs work and if you can afford losing your money.CFD och Spread Betting är komplexa instrument och utgör stor risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstångseffekt. 75.56% av detaljhandels investerarkonton förlorar pengar när man handlar CFD och Spread Betting med denna leverantör. Du bör överväga om du förstår hur CFD och Spread Betting fungerar och om du har råd att riskera att förlora dina pengar.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Investera Ansvarsfullt: Handla med CFD innebär signifikanta risker.

Air France – KLM share price

Swap Kort: 0 PointsSwap Lång: 0 Points
Låg: 0.00Spread MT4 flytandeHög: 0.00
Global Aktiebörs Sessionstider
Sydney
23:20 (Local)
Opens in 10h 30m
Tokyo
22:20 (Local)
Opens in 10h 40m
London
14:20 (Local)
Closes in 2h 10m
New York
09:20 (Local)
Opens in 0h 10m

Air France – KLM live chart

D1
W1
M1
Past performance is not a guarantee or prediction of future performance.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Handelsvillkor

Plattform
MT4
MT4
Utförande
Omedelbart Utförande
Omedelbart Utförande
Marknadsutförande
MT4Flytande spreads
Minimum: 0.04Genomsnitt: 0.10
Ticker#Airfrance
Använd marginal per 1 aktie4.0% (more info)
Gräns- och stoppnivå0.04
1 tick värde per aktie0.01 EUR
Minimum kontraktstorlek10 shares
Använd marginal per kontrakt0.04*(No. of shares)*(Equity Market Price)
ProvisionNo
Lägsta Prisfluktuation0.01 EUR
Minsta steg för att öka kontraktets storlek1 share
Marginalkrav för att öppna en lås position*0
Maximal Handelsstorlek1000
Maximal exponering per aktie per konto, USD100 000

Handelstid (Brittisk tid) 08:01 AM - 04:30 PM

* Only if Margin Level > 100%

Här på FxPro är vi stolta över att erbjuda våra kunder möjlighet att investera i flygbolagsjätten Air France. Frankrikes mest framgångsrika flygbolag grundades 1919 och har vuxit markant under det senaste århundradet och transporterar idag miljontals passagerare varje år. Drift genom fem stora segment - passagerarnät, last, underhåll, transavia och andra - det transporterar varor och pendlare över hela världen. Handla Air France aktier med FxPro.

Få #Airfrance handelsidéer

Get daily trading signals on:
  • Aktier/Index
  • Valuta
  • Guld/Olja
Trading CentralDrivs av
TradingCentral
Register now
Chart
MÅL (KÖPA)Öppna KontoGet FREE trading signals MÅL (SÄLJA)