info
Investera ansvarsfullt. Investera ansvarsfullt.Investera ansvarsfullt.CFDs are complex instruments and have with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 78.90% of retail investors lose money with this provider. Consider if you understand how CFDs work and if you can afford losing your money.CFD och Spread Betting är komplexa instrument och utgör stor risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstångseffekt. 80.59% av detaljhandels investerarkonton förlorar pengar när man handlar CFD och Spread Betting med denna leverantör. Du bör överväga om du förstår hur CFD och Spread Betting fungerar och om du har råd att riskera att förlora dina pengar.
Investera Ansvarsfullt: Handla med CFD innebär signifikanta risker.

Alibaba Group Holding Ltd - ADR share price

Swap Kort: 0 PointsSwap Lång: 0 Points
Låg: 0.00Spread MT4 flytandeHög: 0.00
Global Aktiebörs Sessionstider
Sydney
6:38 pm (Local)
Opens in 15h 12m
Tokyo
5:38 pm (Local)
Opens in 15h 22m
London
9:38 am (Local)
Opens in 22h 22m
New York
4:38 am (Local)
Opens in 28h 52m

Alibaba Group Holding Ltd - ADR live chart

D1
W1
M1
Past performance is not a guarantee or prediction of future performance.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Handelsvillkor

Plattform
MT4
MT4
Utförande
Omedelbart Utförande
Omedelbart Utförande
Marknadsutförande
MT4Flytande spreads
Minimum: 0.29Genomsnitt: 0.34
Ticker#Alibaba
Använd marginal per 1 aktie4.0% (more info)
Gräns- och stoppnivå0.04
1 tick värde per aktie0.01 USD
Minimum kontraktstorlek10 shares
Använd marginal per kontrakt0.04*(No. of shares)*(Equity Market Price)
ProvisionNo
Lägsta Prisfluktuation0.01 USD
Minsta steg för att öka kontraktets storlek1 share
Marginalkrav för att öppna en lås position*0
Maximal Handelsstorlek1000
Maximal exponering per aktie per konto, USD100 000

Handelstid (Brittisk tid) Monday - Friday: 02:31 PM - 09:00 PM

* Only if Margin Level > 100%

Här på FxPro är vi väldigt glada att kunna erbjuda våra kunder aktier i online- och mobiljätten Alibaba. Baserat i Hangzhou, Kina, driver företaget ett brett utbud av kommersiella företag, inklusive online shopping destinationer, tredjepartsplattformar för varumärken och återförsäljare, resebokningsplattformar och marknadsföringstjänster. Företaget grundades 1999 och är ett nutida och framåtriktat tänkande, som hela tiden söker möjligheter för att öka vinsten och öka sin globala räckvidd. Handla Alibaba aktier med FxPro.

Få #Alibaba handelsidéer

Get daily trading signals on:
  • Aktier/Index
  • Valuta
  • Guld/Olja
Trading CentralDrivs av
TradingCentral
Register now
Chart
MÅL (KÖPA)Öppna KontoGet FREE trading signals MÅL (SÄLJA)