info
Investera ansvarsfullt. Investera ansvarsfullt.Investera ansvarsfullt.CFDs are complex instruments and have with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.58% of retail investors lose money with this provider. Consider if you understand how CFDs work and if you can afford losing your money.CFD och Spread Betting är komplexa instrument och utgör stor risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstångseffekt. 80.52% av detaljhandels investerarkonton förlorar pengar när man handlar CFD och Spread Betting med denna leverantör. Du bör överväga om du förstår hur CFD och Spread Betting fungerar och om du har råd att riskera att förlora dina pengar.
Investera Ansvarsfullt: Handla med CFD innebär signifikanta risker.

Baidu Inc - ADR share price

Swap Kort: 0 PointsSwap Lång: 0 Points
Låg: 0.00Spread MT4 flytandeHög: 0.00
Global Aktiebörs Sessionstider
Sydney
6:43 pm (Local)
Opens in 63h 7m
Tokyo
4:43 pm (Local)
Opens in 64h 17m
London
7:43 am (Local)
Opens in 0h 17m
New York
2:43 am (Local)
Opens in 6h 47m

Baidu Inc - ADR live chart

D1
W1
M1
Past performance is not a guarantee or prediction of future performance.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Handelsvillkor

Plattform
MT4
MT4
Utförande
Omedelbart Utförande
Omedelbart Utförande
Marknadsutförande
MT4Flytande spreads
Minimum: 0.39Genomsnitt: 0.45
Ticker#Baidu
Använd marginal per 1 aktie4.0% (more info)
Gräns- och stoppnivå0.04
1 tick värde per aktie0.01 USD
Minimum kontraktstorlek10 shares
Använd marginal per kontrakt0.04*(No. of shares)*(Equity Market Price)
ProvisionNo
Lägsta Prisfluktuation0.01 USD
Minsta steg för att öka kontraktets storlek1 share
Marginalkrav för att öppna en lås position*0
Maximal Handelsstorlek1000
Maximal exponering per aktie per konto, USD100 000

Handelstid (Brittisk tid) Monday - Friday: 02:31 PM - 09:00 PM

* Only if Margin Level > 100%

Här på FxPro är vårt företagande team glada att kunna erbjuda dig aktier i den kinesiska söktjänstjätten Baidu. Baidu grundades 2000 och drivs från sitt huvudkontor i Peking, och erbjuder internet-sökplattformar för användning över hela världen. Framåttänkande, driftigt och innovativt, söker det begåvade laget bakom Baidu alltid möjligheten att utöka sin räckvidd och utöka vinsterna, vilket gör dem till ett idealiskt val för investerare som vill bygga en stark portfölj. Bli en del av den här framgångsrika historien idag: handla Baidu-aktier med FxPro.

Få #Baidu handelsidéer

Get daily trading signals on:
  • Aktier/Index
  • Valuta
  • Guld/Olja
Trading CentralDrivs av
TradingCentral
Register now
Chart
MÅL (KÖPA)Öppna KontoGet FREE trading signals MÅL (SÄLJA)