info
Investera ansvarsfullt. Investera ansvarsfullt.Investera ansvarsfullt.CFDs are complex instruments and have with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 78.90% of retail investors lose money with this provider. Consider if you understand how CFDs work and if you can afford losing your money.CFD och Spread Betting är komplexa instrument och utgör stor risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstångseffekt. 80.59% av detaljhandels investerarkonton förlorar pengar när man handlar CFD och Spread Betting med denna leverantör. Du bör överväga om du förstår hur CFD och Spread Betting fungerar och om du har råd att riskera att förlora dina pengar.
Investera Ansvarsfullt: Handla med CFD innebär signifikanta risker.

BASF SE share price

Swap Kort: 0 PointsSwap Lång: 0 Points
Låg: 0.00Spread MT4 flytandeHög: 0.00
Global Aktiebörs Sessionstider
Sydney
2:32 am (Local)
Opens in 7h 18m
Tokyo
1:32 am (Local)
Opens in 7h 28m
London
5:32 pm (Local)
Opens in 14h 28m
New York
12:32 pm (Local)
Closes in 3h 28m

BASF SE live chart

D1
W1
M1
Past performance is not a guarantee or prediction of future performance.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Handelsvillkor

Plattform
MT4
MT4
Utförande
Omedelbart Utförande
Omedelbart Utförande
Marknadsutförande
MT4Flytande spreads
Minimum: 0.22Genomsnitt: 0.36
Ticker#BASFN
Använd marginal per 1 aktie4.0% (more info)
Gräns- och stoppnivå0.04
1 tick värde per aktie0.01 EUR
Minimum kontraktstorlek10 shares
Använd marginal per kontrakt0.04*(No. of shares)*(Equity Market Price)
ProvisionNo
Lägsta Prisfluktuation0.01 EUR
Minsta steg för att öka kontraktets storlek1 share
Marginalkrav för att öppna en lås position*0
Maximal Handelsstorlek1000
Maximal exponering per aktie per konto, USD100 000

Handelstid (Brittisk tid) Monday - Friday: 08:01 AM - 04:30 PM

* Only if Margin Level > 100%

På FxPro är vi glada att kunna erbjuda dig handel med aktier i den kemiska jätten BASF N. De grundades 1865 och har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av kemiska lösningar över hela världen och skapar och säljer allt från lösningsmedel till lim, tvättmedel, vattenbehandlingar och läkemedel, samt olja och gas för energi. Företaget är huvudkontor i Ludwigshafen och är erkänt runt om i världen och har en rekord på stabil tillväxt de senaste åren. Lägg till den i din portfölj idag: handla BASF N-aktier med FxPro.

Få #BASFN handelsidéer

Get daily trading signals on:
  • Aktier/Index
  • Valuta
  • Guld/Olja
Trading CentralDrivs av
TradingCentral
Register now
Chart
MÅL (KÖPA)Öppna KontoGet FREE trading signals MÅL (SÄLJA)