info
Investera ansvarsfullt. FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Investera ansvarsfullt.Investera ansvarsfullt.CFDs are complex instruments and have with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 70.25% of retail investors lose money with this provider. Consider if you understand how CFDs work and if you can afford losing your money.CFD och Spread Betting är komplexa instrument och utgör stor risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstångseffekt. 75.56% av detaljhandels investerarkonton förlorar pengar när man handlar CFD och Spread Betting med denna leverantör. Du bör överväga om du förstår hur CFD och Spread Betting fungerar och om du har råd att riskera att förlora dina pengar.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Investera Ansvarsfullt: Handla med CFD innebär signifikanta risker.

BP PLC share price

Swap Kort: 0 PointsSwap Lång: 0 Points
Låg: 0.00Spread MT4 flytandeHög: 0.00
Global Aktiebörs Sessionstider
Sydney
12:51 (Local)
Closes in 3h 21m
Tokyo
10:51 (Local)
Closes in 4h 9m
London
02:51 (Local)
Opens in 5h 9m
New York
21:51 (Local)
Opens in 11h 39m

BP PLC live chart

D1
W1
M1
Past performance is not a guarantee or prediction of future performance.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Handelsvillkor

Plattform
MT4
MT4
Utförande
Omedelbart Utförande
Omedelbart Utförande
Marknadsutförande
MT4Flytande spreads
Minimum: 1.00Genomsnitt: 1.15
Ticker#B.P.
Använd marginal per 1 aktie4.0% (more info)
Gräns- och stoppnivå0.04
1 tick värde per aktie0.0005 GBP
Minimum kontraktstorlek10 shares
Använd marginal per kontrakt0.04*(No. of shares)*(Equity Market Price)
ProvisionNo
Lägsta Prisfluktuation0.0005 GBP
Minsta steg för att öka kontraktets storlek1 share
Marginalkrav för att öppna en lås position*0
Maximal Handelsstorlek1000
Maximal exponering per aktie per konto, USD100 000

Handelstid (Brittisk tid) 08:01 AM - 04:30 PM

* Only if Margin Level > 100%

Här på FxPro är vi glada att kunna erbjuda våra kunder möjlighet att investera i energijätten British Petroleum. Som en ledande leverantör av integrerad olja och gas, är British Petroleum ansvarig för att utveckla, producera och leverera bränsle och kraft till miljoner. Företaget grundades i London 1889 och erbjuder investerare en 126 års stamtavla att investera i. Lägg till den i din portfölj idag: handla British Petroleum-aktier med FxPro.

Få #B.P. handelsidéer

Get daily trading signals on:
  • Aktier/Index
  • Valuta
  • Guld/Olja
Trading CentralDrivs av
TradingCentral
Register now
Chart
MÅL (KÖPA)Öppna KontoGet FREE trading signals MÅL (SÄLJA)