info
Investera ansvarsfullt. Investera ansvarsfullt.Investera ansvarsfullt.CFDs are complex instruments and have with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 76.14% of retail investors lose money with this provider. Consider if you understand how CFDs work and if you can afford losing your money.CFD och Spread Betting är komplexa instrument och utgör stor risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstångseffekt. 79.83% av detaljhandels investerarkonton förlorar pengar när man handlar CFD och Spread Betting med denna leverantör. Du bör överväga om du förstår hur CFD och Spread Betting fungerar och om du har råd att riskera att förlora dina pengar.
Investera Ansvarsfullt: Handla med CFD innebär signifikanta risker.

QUALCOMM Inc share price

Swap Kort: 0 PointsSwap Lång: 0 Points
Låg: 0.00Spread MT4 flytandeHög: 0.00
Global Aktiebörs Sessionstider
Sydney
9:56 pm (Local)
Opens in 59h 54m
Tokyo
8:56 pm (Local)
Opens in 60h 4m
London
12:56 pm (Local)
Closes in 3h 34m
New York
7:56 am (Local)
Opens in 1h 34m

QUALCOMM Inc live chart

D1
W1
M1
Past performance is not a guarantee or prediction of future performance.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Handelsvillkor

Plattform
MT4
MT4
Utförande
Omedelbart Utförande
Omedelbart Utförande
Marknadsutförande
MT4Flytande spreads
Minimum: 0.29Genomsnitt: 0.30
Ticker#Qualcomm
Gräns- och stoppnivå0.04
1 tick värde per aktie0.01 USD
Minimum kontraktstorlek1 share
ProvisionNo
Lägsta Prisfluktuation0.01 USD
Minsta steg för att öka kontraktets storlek1 share
Marginalkrav för att öppna en lås position*0
Maximal Handelsstorlek1000
Maximal exponering per aktie per konto, USD100 000

Handelstid (Brittisk tid) Monday - Friday: 02:31 PM - 09:00 PM

* Only if Margin Level > 100%

Här på FxPro är vi stolta över att erbjuda våra kunder möjlighet att investera i kommunikationsgigant Qualcomm Inc. Som ledande designer, utvecklare och tillverkare av digitala kommunikationsprodukter och -tjänster i Kina, Sydkorea, Taiwan och USA, Qualcomm Inc. är det ett företag i framkant som är innovativt och alltid har ett öga på framtiden. Grundad 1985 och erbjuder investerare tre decennier av framgångsrik handel att förlita sig på, sterling vinst och tillförlitlig avkastning. Handla Qualcomm Inc. aktier med FxPro.

Få #Qualcomm handelsidéer

Get daily trading signals on:
  • Aktier/Index
  • Valuta
  • Guld/Olja
Trading CentralDrivs av
TradingCentral
Register now
Chart
MÅL (KÖPA)Öppna KontoGet FREE trading signals MÅL (SÄLJA)