Investera ansvarsfullt. Investera ansvarsfullt.CFD:er är komplexa instrument och kommer med en hög risk att förlora pengar snabbt på grund av hävstång. 79.28% av privatinvesterares konton förlorar pengar vid handel med CFD:er med denna leverantör. Du bör överväga huruvida du förstår hur CFD:er fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar.
FxPro Help Centre: Accounts

Hur öppnar jag ett handelskonto?

För att registrera ett live handelskonto, klicka på 'Registrera' ikonen på FxPros startsida och följ anvisningarna för att slutföra registreringsprocessen. Du får automatiskt ett mail med dina plattformsuppgifter till den e-postadress du har angett. Logga in på FxPro Direkt med din e-postadress och valt lösenord. Därifrån kan du ladda upp dina dokument (om du inte redan har gjort det), hantera ditt konto, ladda ner våra plattformar och finansiera ditt konto.

Observera att de jurisdiktioner som är tillgängliga för dig beror på ditt bosättningsland. FxPro erbjuder inte Contracts for Difference (CFD) till invånare i vissa länder som USA och Iran.
Was This Article Helpful?