info
Investera ansvarsfullt. Investera ansvarsfullt.Investera ansvarsfullt.CFDs are complex instruments and have with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 76.14% of retail investors lose money with this provider. Consider if you understand how CFDs work and if you can afford losing your money.CFD och Spread Betting är komplexa instrument och utgör stor risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstångseffekt. 79.83% av detaljhandels investerarkonton förlorar pengar när man handlar CFD och Spread Betting med denna leverantör. Du bör överväga om du förstår hur CFD och Spread Betting fungerar och om du har råd att riskera att förlora dina pengar.
Investera Ansvarsfullt: Handla med CFD innebär signifikanta risker.
FxPro Hjälpcenter - Ordlista

Fibonacci Rekyl (undefined)

Namngiven efter 1300-talets matematiker Leonardo Fibonacci, är Fibonacci-talen siffrorna i en heltalssekvens där varje tal är summan av de föregående två. Sekvensen är nära besläktad med det gyllene medelvärdet och dess förhållanden finns på många ställen i naturen; från shell spiraler och trädgrenar till människokroppens bilagor och leder.

I teknisk analys hänvisar Fibonacci rekyl till områden av stöd och motstånd representerade med linjer ritade på en tillgångs prisdiagram för att urskilja Fibonacci förhållandet trodde existera i kursfluktuationer. Dessa ritas enligt Fibonacci-förhållandena på 23,6%, 38,2%, 50%, 61,8% och 100%.

För att tillämpa dem på din handel, välj Fibonacci rekyl från din terminal och dra en linje från ett nyligen lägsta låga till en högsta höga (eller vice versa beroende på om marknaden är hausse eller baisse) och din plattform kommer automatiskt att räkna ut förhållandena för dig mellan dessa två punkter. Fibonacci rekyl fungerar bäst när de planeras på starkt trendiga marknader. När den dras från låg till hög nivå, indikerar den rekyl supportnivåer där priset kan dra tillbaka och därigenom genererar köpsignaler för handlare. När den tas från höga till låga nivåer, indikeras retracement-resistansnivåer där priset kan stiga snabbt och därigenom generera försäljningssignaler för handlare. Det anses att en av anledningarna till att Fibonacci rekyl verkar fungera så bra som ett prediktivt verktyg har mer att göra med att nivåerna är självförverkande på grund av det faktum att många investerare observerar dem och inte för att det finns ett väsentligt matematiskt förhållande som definierar prisrörelsen.