BTCUSD - Bitcoin / US Dollar

Swap Kort: 0 PointsSwap LĂ„ng: 0 Points
LÄg: 0.00Spread MT4 flytandeHög: 0.00
Global Aktiebörs Sessionstider
Sydney
20:30 (Local)
Opens in 37h 20m
Tokyo
19:30 (Local)
Opens in 37h 30m
London
11:30 (Local)
Opens in 44h 30m
New York
06:30 (Local)
Opens in 51h 0m

BTC USD Trading Chart

D1
W1
M1
Past performance is not a guarantee or prediction of future performance.

Handelsvillkor

Plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Utförande
Marknadsutförande
Marknadsutförande
cTraderFlytande spreads
Minimum: 50.00 USDGenomsnitt: 75.00 USD
cTrader GrÀns och StoppnivÄ0
Swaps (LĂ„ng & Kort) per År-20.00 %
Minimum kontraktstorlek0.01 lot
MT4/MT5/CTrader 1 andelsstorlek1 BTC
1 Pip-vÀrde per 1 andel i USD0.01 USD
Minsta steg för att öka kontraktets storlek0.01 lot
HÀvstÄngseffektFxPro GM Limited
1:20

FxPro UK Limited
(Professional clients only)
1:20

FxPro Financial Services
(Retail Clients)
1:2

FxPro Financial Services
(Professional clients)
1:20
Marginalkrav för att öppna en lÄs position*0
Max Exponering5,000,000 USD in Volume
ExekveringslÀge Market (irrelevant of platform or Account type)
Handelstimmar24/5
Handelstid (Brittisk tid) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Only if Margin Level > 100%

1: TillgÀnglig för kunder frÄn FxPro Financial Services Limited och FxPro Global Markets Limited.

Trading CFDs on Cryptocurrencies is not available to retail clients of FxPro UK Ltd

OvanstÄende spreads Àr tillÀmpliga under normala valutahandelsvillkor. FxPro har rÀtt att Àndra ovanstÄende spreads enligt marknadsvillkoren frÄn 'Villkor för AffÀrsverksamhet'.

Handla CFD pÄ BTC/USD valutaparet med FxPro.

FxPro erbjuder CFD pÄ BTC/USD och 70+ valutapar inklusive större, smÄ och exotiska, som kan handlas pÄ alla plattformar, inklusive FxPro MT4, FxPro MT5 och FxPro cTrader. Forex CFDs kan handlas 24/5, medOmedelbar eller Marknadsutförande och med fasta eller flytande spreads, beroende pÄ kontotyp. Genom att vÀlja att handla CFD pÄ valutamarknaden med FxPro kan du dra nytta av konkurrenskraftiga priser, med spreads lÄga som 0 pips pÄ stora par, snabbt orderutförande och professionella handelsvillkor.

Om du har frÄgor om handel med bitcoin/amerikanska dollar, eller nÄgot annat valutapar med FxPro, vÀnligenkontakta.vÄr kundsupport.

Börja Handla Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!