Investera ansvarsfullt. Investera ansvarsfullt.CFD:er Àr komplexa instrument och kommer med en hög risk att förlora pengar snabbt pÄ grund av hÀvstÄng. 83.39% av privatinvesterares konton förlorar pengar vid handel med CFD:er med denna leverantör. Du bör övervÀga huruvida du förstÄr hur CFD:er fungerar och om du har rÄd att ta den höga risken att förlora dina pengar.

THETAUSD - THETA vs US Dollar

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Kort: -20 %Swap LĂ„ng: -20 %
LĂ„g: 0.806Spread MT5 flytandeHigh: 0.871
Global Aktiebörs Sessionstider
Sydney
01:53 (Local)
Opens in 7h 57m
Tokyo
00:53 (Local)
Opens in 8h 7m
London
16:53 (Local)
Opens in 15h 7m
New York
11:53 (Local)
Closes in 4h 7m

THETAUSD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Past performance is not a guarantee or prediction of future performance.

Handelsvillkor

Plattform
Edge
Edge
MT4
MT5
Utförande
Marknadsutförande
Marknadsutförande
EdgeFlytande spreads
Minimum: 10.00Genomsnitt: 22.20
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
GrÀns- och stoppnivÄ25
1 tick vÀrde0.001
Minimum kontraktstorlek0.01 lot
1 andel storlek1 THETA
1 Pip-vÀrde per 1 andel i USD0.001 USD
Minsta steg för att öka kontraktets storlek0.01 lot
Marginalkrav för att öppna en lÄs position*0
ExekveringslÀge Market (irrelevant of platform or Account type)

* Only if Margin Level > 100%

De angivna spreads Ă€r en Ă„terspegling av det tidsvĂ€gda genomsnittet frĂ„n 09:00 till 21:00 (GMT) för perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Även om FxPro försöker tillhandahĂ„lla konkurrenstryck under alla handelstimmar bör kunder notera att dessa kan variera och Ă€r mottagliga för underliggande marknadsförhĂ„llanden. OvanstĂ„ende Ă€r endast avsedd för vĂ€gledande Ă€ndamĂ„l. Klienterna rekommenderas att kontrollera viktiga nyhetsmeddelanden i vĂ„r Ekonomiska Kalender, vilket bland annat kan leda till att spreads ökar.

OvanstÄende spreads Àr tillÀmpliga under normala valutahandelsvillkor. FxPro har rÀtt att Àndra ovanstÄende spreads enligt marknadsvillkoren frÄn 'Villkor för AffÀrsverksamhet'.

Börja Handla Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!