XLMUSD - Stellar / US Dollar

Swap Kort: 0 PointsSwap LĂ„ng: 0 Points
LÄg: 0.00Spread MT4 flytandeHög: 0.00
Global Aktiebörs Sessionstider
Sydney
06:40 (Local)
Opens in 27h 10m
Tokyo
05:40 (Local)
Opens in 27h 20m
London
21:40 (Local)
Opens in 34h 20m
New York
16:40 (Local)
Opens in 40h 50m

XLM USD Trading Chart

D1
W1
M1
Past performance is not a guarantee or prediction of future performance.

Handelsvillkor

Plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Utförande
Marknadsutförande
Marknadsutförande
cTraderFlytande spreads
Minimum: 0.0035 USDGenomsnitt: 0.0055 USD
cTrader GrÀns och StoppnivÄ0
1 tick vÀrde0.00001
Swaps (LĂ„ng & Kort) per År-20.00 %
Minimum kontraktstorlek0.01 lot
MT4/MT5/CTrader 1 andelsstorlek10000 XLM
1 Pip-vÀrde per 1 andel i USD0.1 USD
Minsta steg för att öka kontraktets storlek0.01 lot
Marginalkrav för att öppna en lÄs position*0
HÀvstÄngseffektFxPro GM Limited
1.20

FxPro UK Limited
(Professional clients only)
1:20

FxPro Financial Services
(Retail Clients)
1:2

FxPro Financial Services
(Professional clients)
1:20
Max Exponering1,000,000 USD in Volume
ExekveringslÀge Market (irrelevant of platform or Account type)
Handelstimmar24/5
Handelstid (Brittisk tid) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Only if Margin Level > 100%

1: TillgÀnglig för kunder frÄn FxPro Financial Services Limited och FxPro Global Markets Limited.

Trading CFDs on Cryptocurrencies is not available to retail clients of FxPro UK Ltd

OvanstÄende spreads Àr tillÀmpliga under normala valutahandelsvillkor. FxPro har rÀtt att Àndra ovanstÄende spreads enligt marknadsvillkoren frÄn 'Villkor för AffÀrsverksamhet'.

Börja Handla Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!