Investera ansvarsfullt. Investera ansvarsfullt.CFD:er Àr komplexa instrument och kommer med en hög risk att förlora pengar snabbt pÄ grund av hÀvstÄng. 84.69% av privatinvesterares konton förlorar pengar vid handel med CFD:er med denna leverantör. Du bör övervÀga huruvida du förstÄr hur CFD:er fungerar och om du har rÄd att ta den höga risken att förlora dina pengar.

AUDCHF - Australian Dollar / Swiss Franc

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Kort: -6.5108 PointsSwap LĂ„ng: 2.2343 Points
LÄg: 0.63506Spread MT5 flytandeHög: 0.63787
Global Aktiebörs Sessionstider
Sydney
01:00 (Local)
Opens in 8h 50m
Tokyo
23:00 (Local)
Opens in 10h 0m
London
14:00 (Local)
Closes in 2h 30m
New York
09:00 (Local)
Opens in 0h 30m

AUDCHF Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Past performance is not a guarantee or prediction of future performance.

Handelsvillkor

Plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Utförande
Marknadsutförande
Marknadsutförande
cTraderSpreads + 0.35 $ per 10K handlad
Minimum: 0.90Genomsnitt: 1.88
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
GrÀns- och stoppnivÄ0 points
AnvÀnd marginal (1:100 hÀvstÄngsrÀnta) i amerikanska dollar1000 CHF X USDCHF Rate
Minimum kontraktstorlek1000 AUD (0.01 lots)
Minsta steg för att öka kontraktets storlek1000 AUD
Marginalkrav för att öppna en lÄs position*0

* Only if Margin Level > 100%

De angivna spreads Ă€r en Ă„terspegling av det tidsvĂ€gda genomsnittet frĂ„n 09:00 till 21:00 (GMT) för perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Även om FxPro försöker tillhandahĂ„lla konkurrenstryck under alla handelstimmar bör kunder notera att dessa kan variera och Ă€r mottagliga för underliggande marknadsförhĂ„llanden. OvanstĂ„ende Ă€r endast avsedd för vĂ€gledande Ă€ndamĂ„l. Klienterna rekommenderas att kontrollera viktiga nyhetsmeddelanden i vĂ„r Ekonomiska Kalender, vilket bland annat kan leda till att spreads ökar.

OvanstÄende spreads Àr tillÀmpliga under normala valutahandelsvillkor. FxPro har rÀtt att Àndra ovanstÄende spreads enligt marknadsvillkoren frÄn 'Villkor för AffÀrsverksamhet'.

Valutaparet AUD/CHF Àr ett par med en av Europas viktigaste ekonomier med mÀktigheten av Australien. Kombinationen Àr volatil och högrisk, vilket innebÀr att fÄ investerare införlivar det i sina portföljer. För den erfarna nÀringsidkaren betyder dess ojÀmna natur att det kan ge vinster lika imponerande som dess förluster.

Om du tycker att AUD/CHF-kombinationen skulle vara det perfekta tillÀgget till dina par,kontaktaFxPro nu.

Börja Handla Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!