Investera ansvarsfullt. Investera ansvarsfullt.CFD:er Àr komplexa instrument och kommer med en hög risk att förlora pengar snabbt pÄ grund av hÀvstÄng. 84.69% av privatinvesterares konton förlorar pengar vid handel med CFD:er med denna leverantör. Du bör övervÀga huruvida du förstÄr hur CFD:er fungerar och om du har rÄd att ta den höga risken att förlora dina pengar.

CHFSGD - Swiss Franc / Singapore Dollar

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Kort: 1.7921 PointsSwap LĂ„ng: -29.0314 Points
LÄg: 1.43390Spread MT5 flytandeHög: 1.44207
Global Aktiebörs Sessionstider
Sydney
05:36 (Local)
Opens in 4h 14m
Tokyo
03:36 (Local)
Opens in 5h 24m
London
18:36 (Local)
Opens in 13h 24m
New York
13:36 (Local)
Closes in 2h 24m

CHFSGD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Past performance is not a guarantee or prediction of future performance.

Handelsvillkor

Plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Utförande
Marknadsutförande
Marknadsutförande
cTraderSpreads + 0.35 $ per 10K handlad
Minimum: 8.10Genomsnitt: 10.99
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
GrÀns- och stoppnivÄ0 points
AnvÀnd marginal (1:100 hÀvstÄngsrÀnta) i amerikanska dollar1000 SGD X USDSGD Rate
Minimum kontraktstorlek1000 CHF (0.01 lots)
Minsta steg för att öka kontraktets storlek1000 CHF
Marginalkrav för att öppna en lÄs position*0

* Only if Margin Level > 100%

De angivna spreads Ă€r en Ă„terspegling av det tidsvĂ€gda genomsnittet frĂ„n 09:00 till 21:00 (GMT) för perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Även om FxPro försöker tillhandahĂ„lla konkurrenstryck under alla handelstimmar bör kunder notera att dessa kan variera och Ă€r mottagliga för underliggande marknadsförhĂ„llanden. OvanstĂ„ende Ă€r endast avsedd för vĂ€gledande Ă€ndamĂ„l. Klienterna rekommenderas att kontrollera viktiga nyhetsmeddelanden i vĂ„r Ekonomiska Kalender, vilket bland annat kan leda till att spreads ökar.

OvanstÄende spreads Àr tillÀmpliga under normala valutahandelsvillkor. FxPro har rÀtt att Àndra ovanstÄende spreads enligt marknadsvillkoren frÄn 'Villkor för AffÀrsverksamhet'.

CHF/SGD valutakombinationen kartlÀgger sambandet mellan tvÄ viktiga internationella valutor: Schweiziska francen och Singapores dollar. Parningen har en historia av oförutsÀgbarhet och det gör det till en idealisk investering för den erfarna nÀringsidkaren med en libertinisk strategi riskerar. Flyktiga och oregelbundna, ekonomierna hos dessa globala kraftverk pÄverkas av mycket olika faktorer, och Àven om det innebÀr att de sÀllan följer samma mönster, kan denna unika kombination ge fantastiska vinster i hÀnderna pÄ proffs.

Om du vill lÀgga till CHF/SGD-kombinationen i din portfölj, kontaktavÄrt team idag.

Börja Handla Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!