Handelsvillkor

Plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Utförande
Marknadsutförande
Marknadsutförande
cTraderSpreads + 0.35 $ per 10K handlad
Minimum: 8.00Genomsnitt: 11.45
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Gräns- och stoppnivå0 points
Använd marginal (1:100 hävstångsränta) i amerikanska dollar1000 SGD X USDSGD Rate
Minimum kontraktstorlek1000 CHF (0.01 lots)
Minsta steg för att öka kontraktets storlek1000 CHF
Marginalkrav för att öppna en lås position*0

* Only if Margin Level > 100%

De angivna spreads är en återspegling av det tidsvägda genomsnittet från 09:00 till 21:00 (GMT) för perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Även om FxPro försöker tillhandahålla konkurrenstryck under alla handelstimmar bör kunder notera att dessa kan variera och är mottagliga för underliggande marknadsförhållanden. Ovanstående är endast avsedd för vägledande ändamål. Klienterna rekommenderas att kontrollera viktiga nyhetsmeddelanden i vår Ekonomiska Kalender, vilket bland annat kan leda till att spreads ökar.

Ovanstående spreads är tillämpliga under normala valutahandelsvillkor. FxPro har rätt att ändra ovanstående spreads enligt marknadsvillkoren från 'Villkor för Affärsverksamhet'.

CHF/SGD valutakombinationen kartlägger sambandet mellan två viktiga internationella valutor: Schweiziska francen och Singapores dollar. Parningen har en historia av oförutsägbarhet och det gör det till en idealisk investering för den erfarna näringsidkaren med en libertinisk strategi riskerar. Flyktiga och oregelbundna, ekonomierna hos dessa globala kraftverk påverkas av mycket olika faktorer, och även om det innebär att de sällan följer samma mönster, kan denna unika kombination ge fantastiska vinster i händerna på proffs.

Om du vill lägga till CHF/SGD-kombinationen i din portfölj, kontaktavårt team idag.

Börja Handla Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!