Handelsvillkor

Plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Utförande
Marknadsutförande
Marknadsutförande
cTraderSpreads + 0.35 $ per 10K handlad
Minimum: N/AGenomsnitt: 1.28
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Gräns- och stoppnivå0 points
Använd marginal (1:100 hävstångsränta) i amerikanska dollar1000 AUD X USDAUD Rate
Minimum kontraktstorlek1000 EUR (0.01 lots)
Minsta steg för att öka kontraktets storlek1000 EUR
Marginalkrav för att öppna en lås position*0

* Only if Margin Level > 100%

De angivna spreads är en återspegling av det tidsvägda genomsnittet från 09:00 till 21:00 (GMT) för perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Även om FxPro försöker tillhandahålla konkurrenstryck under alla handelstimmar bör kunder notera att dessa kan variera och är mottagliga för underliggande marknadsförhållanden. Ovanstående är endast avsedd för vägledande ändamål. Klienterna rekommenderas att kontrollera viktiga nyhetsmeddelanden i vår Ekonomiska Kalender, vilket bland annat kan leda till att spreads ökar.

Ovanstående spreads är tillämpliga under normala valutahandelsvillkor. FxPro har rätt att ändra ovanstående spreads enligt marknadsvillkoren från 'Villkor för Affärsverksamhet'.

Även om den inte är allmänt handlat, har valutakombinationen EUR/AUD fortfarande en betydande global följd och är särskilt populär bland australiensiska investerare. Parternas prestation är beroende av förhållandet mellan två av världens största och mest inflytelserika ekonomier: euroområdet och Australien. Även om dessa länders finansiella ställning påverkas av ett antal divergerande faktorer, betyder deras band till många av samma globala ekonomier att paret är mindre volatilt än många av de mer exotiska kombinationerna. Om du letar efter att ta din första räd bort från de fyra största, kan det här vara en perfekt parning för dig.

KontaktaFxPro att investera idag.

Börja Handla Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!