EURAUD - Euro / Australian Dollar

Swap Kort: 0 PointsSwap LĂ„ng: 0 Points
LÄg: 0.00Spread MT4 flytandeHög: 0.00
Global Aktiebörs Sessionstider
Sydney
05:51 (Local)
Opens in 27h 59m
Tokyo
04:51 (Local)
Opens in 28h 9m
London
20:51 (Local)
Opens in 35h 9m
New York
15:51 (Local)
Opens in 41h 39m

EUR AUD Trading Chart

D1
W1
M1
Past performance is not a guarantee or prediction of future performance.

Handelsvillkor

Plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Utförande
Marknadsutförande
Marknadsutförande
cTraderSpreads + 0.45 $ per 10K handlad
Minimum: 0.85Genomsnitt: 1.45
cTrader GrÀns och StoppnivÄ0
AnvÀnd marginal (1:100 hÀvstÄngsrÀnta) i amerikanska dollar1000 X EURUSD Rate
Minimum kontraktstorlek0.01 lot
1 TICK vÀrde per 1 andel USD10 * AUDUSD Rate
Minsta steg för att öka kontraktets storlek0.01 lot
Marginalkrav för att öppna en lÄs position*0
Handelstid (Brittisk tid) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Only if Margin Level > 100%

De angivna spreads Ă€r en Ă„terspegling av det tidsvĂ€gda genomsnittet frĂ„n 09:00 till 21:00 (GMT) för perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Även om FxPro försöker tillhandahĂ„lla konkurrenstryck under alla handelstimmar bör kunder notera att dessa kan variera och Ă€r mottagliga för underliggande marknadsförhĂ„llanden. OvanstĂ„ende Ă€r endast avsedd för vĂ€gledande Ă€ndamĂ„l. Klienterna rekommenderas att kontrollera viktiga nyhetsmeddelanden i vĂ„r Ekonomiska Kalender, vilket bland annat kan leda till att spreads ökar.

OvanstÄende spreads Àr tillÀmpliga under normala valutahandelsvillkor. FxPro har rÀtt att Àndra ovanstÄende spreads enligt marknadsvillkoren frÄn 'Villkor för AffÀrsverksamhet'.

Även om den inte Ă€r allmĂ€nt handlat, har valutakombinationen EUR/AUD fortfarande en betydande global följd och Ă€r sĂ€rskilt populĂ€r bland australiensiska investerare. Parternas prestation Ă€r beroende av förhĂ„llandet mellan tvĂ„ av vĂ€rldens största och mest inflytelserika ekonomier: euroomrĂ„det och Australien. Även om dessa lĂ€nders finansiella stĂ€llning pĂ„verkas av ett antal divergerande faktorer, betyder deras band till mĂ„nga av samma globala ekonomier att paret Ă€r mindre volatilt Ă€n mĂ„nga av de mer exotiska kombinationerna. Om du letar efter att ta din första rĂ€d bort frĂ„n de fyra största, kan det hĂ€r vara en perfekt parning för dig.

KontaktaFxPro att investera idag.

Börja Handla Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!