Investera ansvarsfullt. Investera ansvarsfullt.CFD:er Àr komplexa instrument och kommer med en hög risk att förlora pengar snabbt pÄ grund av hÀvstÄng. 84.69% av privatinvesterares konton förlorar pengar vid handel med CFD:er med denna leverantör. Du bör övervÀga huruvida du förstÄr hur CFD:er fungerar och om du har rÄd att ta den höga risken att förlora dina pengar.

EURCZK - Euro / Czech Koruna

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Kort: 10.6929 PointsSwap LĂ„ng: -57.2618 Points
LÄg: 24.2640Spread MT5 flytandeHög: 24.3175
Global Aktiebörs Sessionstider
Sydney
03:35 (Local)
Opens in 6h 15m
Tokyo
01:35 (Local)
Opens in 7h 25m
London
16:35 (Local)
Opens in 15h 25m
New York
11:35 (Local)
Closes in 4h 25m

EURCZK Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Past performance is not a guarantee or prediction of future performance.

Handelsvillkor

Plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Utförande
Marknadsutförande
Marknadsutförande
cTraderSpreads + 0.35 $ per 10K handlad
Minimum: 605.00Genomsnitt: 629.77
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
GrÀns- och stoppnivÄ0 points
AnvÀnd marginal (1:100 hÀvstÄngsrÀnta) i amerikanska dollar1000 CZK X USDCZK Rate
Minimum kontraktstorlek1000 EUR (0.01 lots)
Minsta steg för att öka kontraktets storlek1000 EUR
Marginalkrav för att öppna en lÄs position*0

* Only if Margin Level > 100%

De angivna spreads Ă€r en Ă„terspegling av det tidsvĂ€gda genomsnittet frĂ„n 09:00 till 21:00 (GMT) för perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Även om FxPro försöker tillhandahĂ„lla konkurrenstryck under alla handelstimmar bör kunder notera att dessa kan variera och Ă€r mottagliga för underliggande marknadsförhĂ„llanden. OvanstĂ„ende Ă€r endast avsedd för vĂ€gledande Ă€ndamĂ„l. Klienterna rekommenderas att kontrollera viktiga nyhetsmeddelanden i vĂ„r Ekonomiska Kalender, vilket bland annat kan leda till att spreads ökar.

OvanstÄende spreads Àr tillÀmpliga under normala valutahandelsvillkor. FxPro har rÀtt att Àndra ovanstÄende spreads enligt marknadsvillkoren frÄn 'Villkor för AffÀrsverksamhet'.

Handla CFD pÄ EUR/CZK valutaparet med FxPro.

FxPro erbjuder CFD pÄ EUR/CZK och 70+ valutapar inklusive större, smÄ och exotiska, som kan handlas pÄ alla plattformar, inklusive FxPro MT4, FxPro MT5 och FxPro cTrader. Forex CFDs kan handlas 24/5, med Omedelbar eller Marknadsutförande och med fasta eller flytande spreads, beroende pÄ kontotyp. Genom att vÀlja att handla CFD pÄ valutamarknaden med FxPro kan du dra nytta av konkurrenskraftiga priser, med spreads lÄga som 0 pips pÄ stora par, snabbt orderutförande och professionella handelsvillkor.

Om du har nÄgra frÄgor om att handla Euro/Czech koruna, eller nÄgot annat valutapar med FxPro, vÀnligenkontakta.vÄr kundsupport.

Börja Handla Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!