Investera ansvarsfullt. Investera ansvarsfullt.CFD:er Àr komplexa instrument och kommer med en hög risk att förlora pengar snabbt pÄ grund av hÀvstÄng. 84.72% av privatinvesterares konton förlorar pengar vid handel med CFD:er med denna leverantör. Du bör övervÀga huruvida du förstÄr hur CFD:er fungerar och om du har rÄd att ta den höga risken att förlora dina pengar.

GBPNZD - British Pound / New Zealand Dollar

Swap Kort: -4.9714 PointsSwap LĂ„ng: -8.3728 Points
LÄg: 1.89632Spread MT5 flytandeHög: 1.92466
Global Aktiebörs Sessionstider
Sydney
20:14 (Local)
Opens in 13h 36m
Tokyo
19:14 (Local)
Opens in 13h 46m
London
11:14 (Local)
Closes in 5h 16m
New York
06:14 (Local)
Opens in 3h 16m

GBPNZD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Past performance is not a guarantee or prediction of future performance.

Handelsvillkor

Plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Utförande
Marknadsutförande
Marknadsutförande
cTraderSpreads + 0.35 $ per 10K handlad
Minimum: 2.70Genomsnitt: 4.84
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
GrÀns- och stoppnivÄ0 points
AnvÀnd marginal (1:100 hÀvstÄngsrÀnta) i amerikanska dollar1000 NZD X USDNZD Rate
Minimum kontraktstorlek1000 GBP (0.01 lots)
Minsta steg för att öka kontraktets storlek1000 GBP
Marginalkrav för att öppna en lÄs position*0

* Only if Margin Level > 100%

De angivna spreads Ă€r en Ă„terspegling av det tidsvĂ€gda genomsnittet frĂ„n 09:00 till 21:00 (GMT) för perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Även om FxPro försöker tillhandahĂ„lla konkurrenstryck under alla handelstimmar bör kunder notera att dessa kan variera och Ă€r mottagliga för underliggande marknadsförhĂ„llanden. OvanstĂ„ende Ă€r endast avsedd för vĂ€gledande Ă€ndamĂ„l. Klienterna rekommenderas att kontrollera viktiga nyhetsmeddelanden i vĂ„r Ekonomiska Kalender, vilket bland annat kan leda till att spreads ökar.

OvanstÄende spreads Àr tillÀmpliga under normala valutahandelsvillkor. FxPro har rÀtt att Àndra ovanstÄende spreads enligt marknadsvillkoren frÄn 'Villkor för AffÀrsverksamhet'.

The GBP/NZD currency combination is not widely traded outside New Zealand, but it has yet a niche place to fill in the portfolio of the experienced investor. The performance of the pair depends on the relationships of two major world economies: the United Kingdom and New Zealand. They are affected by many unrelated factors that make this combination largely unsuited to novice traders, but in the hands of professionals it can be a great instrument fo the diversification.

Keep in mind that the main factors mostly affect the GBP/NZD are world oil prices, Brexit related news, EU monetary policy, Trade balances of both countries, other economic indicators with three marks (in the Economic calendar), raw materials and agricultural products prices, as well as the weather and climatic news.

If you are interested in trading the GBP/NZD currency pair, contact FxPro today and open trading account in several minutes.

Börja Handla Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!