Investera ansvarsfullt. Investera ansvarsfullt.CFD:er Àr komplexa instrument och kommer med en hög risk att förlora pengar snabbt pÄ grund av hÀvstÄng. 79.28% av privatinvesterares konton förlorar pengar vid handel med CFD:er med denna leverantör. Du bör övervÀga huruvida du förstÄr hur CFD:er fungerar och om du har rÄd att ta den höga risken att förlora dina pengar.

Swap Kort: 0 Swap LĂ„ng: 0
LĂ„g: 0Spread {{platformType}} flytandeHigh: 0
Global Aktiebörs Sessionstider
Sydney
12:56 (Local)
Closes in 3h 16m
Tokyo
11:56 (Local)
Closes in 3h 4m
London
03:56 (Local)
Opens in 4h 4m
New York
22:56 (Local)
Opens in 10h 34m
No chart data
Past performance is not a guarantee or prediction of future performance.

Handelsvillkor

Plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Utförande
Marknadsutförande
Marknadsutförande
cTraderSpreads + 0.35 $ per 10K handlad
Minimum: 110.80Genomsnitt: 152.05
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
GrÀns- och stoppnivÄ0 points
AnvÀnd marginal (1:100 hÀvstÄngsrÀnta) i amerikanska dollar1000 SEK X USDSEK Rate
Minimum kontraktstorlek1000 GBP (0.01 lots)
Minsta steg för att öka kontraktets storlek1000 GBP
Marginalkrav för att öppna en lÄs position*0

* Only if Margin Level > 100%

De angivna spreads Ă€r en Ă„terspegling av det tidsvĂ€gda genomsnittet frĂ„n 09:00 till 21:00 (GMT) för perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Även om FxPro försöker tillhandahĂ„lla konkurrenstryck under alla handelstimmar bör kunder notera att dessa kan variera och Ă€r mottagliga för underliggande marknadsförhĂ„llanden. OvanstĂ„ende Ă€r endast avsedd för vĂ€gledande Ă€ndamĂ„l. Klienterna rekommenderas att kontrollera viktiga nyhetsmeddelanden i vĂ„r Ekonomiska Kalender, vilket bland annat kan leda till att spreads ökar.

OvanstÄende spreads Àr tillÀmpliga under normala valutahandelsvillkor. FxPro har rÀtt att Àndra ovanstÄende spreads enligt marknadsvillkoren frÄn 'Villkor för AffÀrsverksamhet'.

The performance of the GBP/SEK currency pair is heavily influenced by the relationships of two world major economies: Sweden and Great Britain. Keep in mind that the Krona often shadows the movements of the Euro. This pair is ideal for the investors looking to diversify their portfolios away from the four majors, this currency pair is usually relatively stable.

GBP/SEK is most active during the European sessions on Thursdays and have the lowest volatility on Mondays.

For a successful trading tool such as the Pound against the Swedish Krona, it is desirable to have a sufficient deposit amount. This is especially important when it comes to long-term retention of the open positions, for example, in the case of trading with the carry-trade strategy, when the course dynamics may change for the several times in the short term.

If you are interested in trading the GBP/SEK currency pair, contact FxPro today and open trading account in several minutes.

Börja Handla Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!