Investera ansvarsfullt. Investera ansvarsfullt.CFD:er Àr komplexa instrument och kommer med en hög risk att förlora pengar snabbt pÄ grund av hÀvstÄng. 83.39% av privatinvesterares konton förlorar pengar vid handel med CFD:er med denna leverantör. Du bör övervÀga huruvida du förstÄr hur CFD:er fungerar och om du har rÄd att ta den höga risken att förlora dina pengar.

NZDJPY - New Zealand Dollar / Japanese Yen

Swap Kort: -15.8537 PointsSwap LĂ„ng: 7.476 Points
LĂ„g: 84.445Spread MT5 flytandeHigh: 85.533
Global Aktiebörs Sessionstider
Sydney
17:04 (Local)
Opens in 40h 46m
Tokyo
16:04 (Local)
Opens in 40h 56m
London
08:04 (Local)
Opens in 47h 56m
New York
03:04 (Local)
Opens in 54h 26m

NZDJPY Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Past performance is not a guarantee or prediction of future performance.

Handelsvillkor

Plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Utförande
Marknadsutförande
Marknadsutförande
cTraderSpreads + 0.35 $ per 10K handlad
Minimum: 0.90Genomsnitt: 1.48
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
GrÀns- och stoppnivÄ0 points
AnvÀnd marginal (1:100 hÀvstÄngsrÀnta) i amerikanska dollar1000 JPY X USDJPY Rate
Minimum kontraktstorlek1000 NZD (0.01 lots)
Minsta steg för att öka kontraktets storlek1000 NZD
Marginalkrav för att öppna en lÄs position*0

* Only if Margin Level > 100%

De angivna spreads Ă€r en Ă„terspegling av det tidsvĂ€gda genomsnittet frĂ„n 09:00 till 21:00 (GMT) för perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Även om FxPro försöker tillhandahĂ„lla konkurrenstryck under alla handelstimmar bör kunder notera att dessa kan variera och Ă€r mottagliga för underliggande marknadsförhĂ„llanden. OvanstĂ„ende Ă€r endast avsedd för vĂ€gledande Ă€ndamĂ„l. Klienterna rekommenderas att kontrollera viktiga nyhetsmeddelanden i vĂ„r Ekonomiska Kalender, vilket bland annat kan leda till att spreads ökar.

OvanstÄende spreads Àr tillÀmpliga under normala valutahandelsvillkor. FxPro har rÀtt att Àndra ovanstÄende spreads enligt marknadsvillkoren frÄn 'Villkor för AffÀrsverksamhet'.

Valutakombinationen i NZD/JPY Àr inte omfattande, men den kan fortfarande fylla en nischroll i den erfarna investerarens portfölj. Den lÄga handelsvolymen för parningen gör att den Àr benÀgen för plötsliga rörelser och det anses normalt vara flyktig och svÄrt att förutsÀga. Kombinationens resultat pÄverkas starkt av korrelationen mellan tvÄ vÀldigt olika ekonomier - Nya Zeeland och Japan - och dÀrför Àr spridningarna ofta breda. För dem med hög riskgrÀns, kan dock NZD/JPY-paret kan vara det perfekta tillÀgget till din portfölj.

Investeraidag med FxPro.

Börja Handla Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!