Handelsvillkor

Plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Utförande
Marknadsutförande
Marknadsutförande
cTraderSpreads + 0.35 $ per 10K handlad
Minimum: 0.90Genomsnitt: 1.24
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Gräns- och stoppnivå0 points
Använd marginal (1:100 hävstångsränta) i amerikanska dollar1000 JPY X USDJPY Rate
Minimum kontraktstorlek1000 NZD (0.01 lots)
Minsta steg för att öka kontraktets storlek1000 NZD
Marginalkrav för att öppna en lås position*0

* Only if Margin Level > 100%

De angivna spreads är en återspegling av det tidsvägda genomsnittet från 09:00 till 21:00 (GMT) för perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Även om FxPro försöker tillhandahålla konkurrenstryck under alla handelstimmar bör kunder notera att dessa kan variera och är mottagliga för underliggande marknadsförhållanden. Ovanstående är endast avsedd för vägledande ändamål. Klienterna rekommenderas att kontrollera viktiga nyhetsmeddelanden i vår Ekonomiska Kalender, vilket bland annat kan leda till att spreads ökar.

Ovanstående spreads är tillämpliga under normala valutahandelsvillkor. FxPro har rätt att ändra ovanstående spreads enligt marknadsvillkoren från 'Villkor för Affärsverksamhet'.

Valutakombinationen i NZD/JPY är inte omfattande, men den kan fortfarande fylla en nischroll i den erfarna investerarens portfölj. Den låga handelsvolymen för parningen gör att den är benägen för plötsliga rörelser och det anses normalt vara flyktig och svårt att förutsäga. Kombinationens resultat påverkas starkt av korrelationen mellan två väldigt olika ekonomier - Nya Zeeland och Japan - och därför är spridningarna ofta breda. För dem med hög riskgräns, kan dock NZD/JPY-paret kan vara det perfekta tillägget till din portfölj.

Investeraidag med FxPro.

Börja Handla Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!